Britu dziesminieks Eds Šīrans laužas kino, viņš tēlos jaunākajā filmā par Bridžitu Džounsu
"Šo dienu pavadīju kā aktieris jaunajā filmā par Bridžitu Džounsu. Man patika, jums arī patiks," tā šo fotogrādiju komentēja Eds Šīrans.
Kultūra
2015. gada 25. novembris, 20:25

Britu dziesminieks Eds Šīrans laužas kino, viņš tēlos jaunākajā filmā par Bridžitu Džounsu

Jauns.lv

Šīrans dalījies ar uzņēmumu, kurā redzams viņš un aktrises Renē Zelvēgeres spēlētā varone. "Šo dienu pavadīju kā aktieris jaunajā filmā par Bridžitu Džounsu. Man patika, jums arī patiks," fotogrāfiju komentēja dziedātājs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šīrans jau iepriekš lauzis ceļu aktiermeistarībā nelielā lomā vēsturiskā amerikāņu seriālā "The Bastard Executioner" ("Nelietīgais bende"), kas debiju piedzīvoja šī gada septembrī, bet tika atcelts.

Jaunās kinolentes par Bridžitu Džounsu ar nosaukumu "Bridget Jones's Baby" ("Bridžitas Džounsas mazulis") filmēšana sākta pagājušajā mēnesī Londonā. Līdzās Zelvēgerei tajā filmējas arī aktieris Kolins Fērts, kurš spēlē Marka Dārsija lomu. Savukārt aktieris Hjū Grānts filmā nepiedalās. Aktieru komandai pievienojies arī seriāla "Grey's Anatomy" ("Grejas anatomija") aktieris Patriks Dempsijs.

Filma "Bridget Jones's Baby" netiek uzņemta pēc "Bridget Jones" ("Bridžita Džounsa") grāmatu sērijas autores Helēnas Fīldingas trešās grāmatas motīviem, kurā Fērta spēlētais tēls tiek nogalināts. Filmas scenārijs balstīts vairākās laikrakstu slejās, kuras Fīldinga 2005.gadā rakstīja laikrakstam "The Independent".

Plānots, ka filma uz ekrāniem nonāks nākamā gada septembrī.

Renē Zelvēgere filmas "Bridget Jones's Baby" uzņešanas laikā - video:

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video