"Ceļojums ar priecīgu nobeigumu!" Latvija ierindota vaļīgo meiteņu topa augšgalā
Cilvēki, kuri bijuši Latvijā, pēc atgriešanās par šo valsti runā tikai labu. Droši vien tāpēc, ka viņu ceļojumam bija ļoti priecīgs nobeigums,” teikts portālā Insidermonkey.com.
Sabiedrība
2015. gada 26. novembris, 06:21

"Ceļojums ar priecīgu nobeigumu!" Latvija ierindota vaļīgo meiteņu topa augšgalā

Jauns.lv

Lai arī cik daudz mēs dižotos ar panākumiem sportā, mākslā un zinātnē, nevar noliegt, ka Latvijas vārdu pasaulē ik pa laikam diezgan skaļi nes arī sekstūrisms. Šoreiz, esot sajūsmā par mūsmāju piedāvājumu, atzinību izteicis finanšu ziņu portāls Insidermonkey.com. Topā „Desmit valstis, kurās visvieglāk pārgulēt ar vietējām meitenēm” starp 10 valstīm Latvijai piešķirot godpilno 2. vietu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latvija apsteidz Taizemi

Topā valstis sakārtotas pēc principa – kā dabūt seksu, iztērējot vismazāk naudas, un jo lētākas, pieejamākas bijušas vietējās meitenes, jo vairāk balles ieguva valsts, attiecīgi paraušoties augstāk kopējā reitingā. Latvijai ar 21 punktu izdevies pārliecinoši apsteigt Igauniju, kura ierindojusies vien 5.vietā ar 17 punktiem. Satriecoši, taču pat Taizeme no mums iepaliek – eksotiskā valsts topā ieņem 3.vietu ar 19. punktiem un vienīgi Kolumbijas daiļavām ar viena punkta pārsvaru izdevies noslēgt sarakstu, atrodoties līderes pozīcijā. Interesanti, ka Lietuva sarakstā neparādās vispār.

Panākumu atslēga – vaļīgas sociālās normas

Topa veidotāji spriež, ka Austrumeiropas valstis raksturo skaistas sievietes un viņu patiesi brīvā attieksme pret seksu un diezgan vaļīgām sociālajām normām. „Cilvēki, kuri bijuši Latvijā, pēc atgriešanās par šo valsti runā tikai labu. Droši vien tāpēc, ka viņu ceļojumam bija ļoti priecīgs nobeigums,” teikts portālā. Portāla veidotāji, ārzemju tūristu-vīriešu ērtībām piedāvā arī saiti uz speciālu karti, kurā valstis sakārtotas pēc vietējo meiteņu pieejamības. Kā redzams, Latvija ietilpst kategorijā „viegli dabūt”, apsteidzot teju visu Centrāleiropu:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=19491

Pilns tops izskatās šādi:

10.Krievija

9.Polija

8.Filipīnas

7.Ukraina

6.Japāna

5.Igaunija

4.Brazīlija

3.Taizeme

2.Latvija

1.Kolumbija


Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock