Aicina balsot par iniciatīvu tautas sportā Rīgā
Runā Rīga
2015. gada 26. novembris, 15:47

Aicina balsot par iniciatīvu tautas sportā Rīgā

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments aicina balsot par iniciatīvu tautas sportā Rīgā, lai pasniegtu balvu tiem, kuri ar savu ideju ir motivējuši un nodrošinājuši galvaspilsētas iedzīvotājiem fiziskās aktivitātes. Balsojuma uzvarētājam Rīgas sporta laureāta pasākumā, 11. decembrī, Rīgas vicemērs Andris Amerika pasniegs speciālbalvu un pateiksies par ieguldījumu tautas sporta un aktīva dzīvesveida popularizēšanā.

Šogad Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments iedibinājis jaunu iniciatīvu „Rīgas vicemēra balva”, kuru pasniegs līdz ar Rīgas labāko sportistu un treneru sumināšanu. Kandidātu saraksts, viņu organizēto aktivitāšu apraksts (sadaļā „Aktuāli”), kā arī balsojuma anketa - „Balso par iniciatīvu tautas sportā Rīgā” - pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv. Balsot iespējams līdz 7. decembra plkst. 24.00.

Jau vairākus gadus Rīgas pašvaldība sumina labākos galvaspilsētas sportistus un trenerus, pasniedzot balvas vairākās nominācijās: „Rīgas labākais sportists”, „Rīgas labākā sportiste”, „Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām”, „Rīgas labākā sporta spēļu komanda”, „Rīgas labākā komanda individuālajos sporta veidos”, „Rīgas labākais treneris”, „Gada notikums sportā”, kā arī  „Uzlecošā zvaigzne sportā” un  nominācija „Par mūža ieguldījumu sportā”.  

Rīgas sporta laureāta svinīgā noslēguma ceremonija notiks RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 (Ūdens iela 6) 11. decembrī plkst. 18.00.  

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto

Tēmas