Vecāki lūdz atsaukties aculieciniekus – viņu dēls  mirst neskaidros apstākļos
Ģimene izmisīgi lūdz atsaukties jebkuru, kurš bijis liecinieks avārijai uz Daugavgrīvas šosejas, Voleru apkārtnē, 18.novembrī, pulksten 00:23. Lūgums zvanīt pa tālruni: 20507182.
112
2015. gada 27. novembris, 15:24

Vecāki lūdz atsaukties aculieciniekus – viņu dēls mirst neskaidros apstākļos

Jauns.lv

Sociālajos tīklos palīdzību lūdz vecāki, kuru dēls mira avārijā uz Daugavgrīvas šosejas. Puisi notrieca kāds vīrietis, vadot automašīnu „Toyota”, taču traģēdija notika pusnaktī, pulksten 00:23, tumsā un ģimenei nekas vairāk par to nav zināms.

„Ka tik paspēt uz autobusu!”

„Mums zināms vien tas, ka pēdējo reizi viņš bija manīts kopā ar draugiem, Abrenes ielas apkārtnē. Viņš dzīvo Bolderājā un tobrīd centās paspēt uz 22. Autobusu, lai nokļūtu mājās,” stāsta mirušā puiša tante, kura nevēlējās atklāt nedz savu nedz zēna vārdu. Viņa draugi ģimenei pastāstījuši, ka pēdējie dzirdētie vārdi no puiša mutes bijuši: „Ka tik paspēt uz autobusu!”

Zēnam neesot bijuši atstarotāji

Notriektā zēna radiniece informē, ka avārijā iesaistītais šoferis, kāds 1954.gadā dzimis vīrietis, nebija bēdzis no notikuma vietas un viņa identitāte ir zināma. Ierosināta arī izmeklēšana un, kā atzīst sieviete, policija ģimenei pateikusi, ka visticamāk zēns pats bijis vainīgs – viņš esot gājis pa brauktuvi, turklāt bez atstarotāja un automašīna, kura viņu notriekusi braukusi no pretējās puses. „Mēs gan vēlētos par notikušo zināt daudz vairāk. Mums nav skaidrs nedz mašīnas ātrums, nedz tas vai kāds viņam maz centās sniegt palīdzību – bija vēls un mums nav neviena aculiecinieka!” sašutusi ir puiša tante.

Ģimene izmisīgi lūdz atsaukties jebkuru, kurš pamanījis attēlā redzamo jaunieti, ejot no Nacionālās bibliotēkas uz Daugavgrīvas šosejas pusi 18.novembrī no 23:00 līdz 00:30 vai arī bijis liecinieks minētajai avārijai. Lūgums zvanīt pa tālruni: 20507182.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com

Tēmas