Izsludina konkursu par finansiālu atbalstu starptautisku sporta sacensību organizēšanai Rīgā
Runā Rīga
2015. gada 1. decembris, 10:16

Izsludina konkursu par finansiālu atbalstu starptautisku sporta sacensību organizēšanai Rīgā

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu nozīmīgu un starptautisku sacensību organizēšanai Rīgā, lai sekmētu augsta līmeņa sacensību norisi galvaspilsētā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Konkursā aicinātas piedalīties Sporta likumā minētās organizācijas, kas savu darbību veic Rīgas pilsētā un nodarbojas ar sacensību organizēšanu, tostarp Baltijas čempionātus, starptautiskas un nozīmīgas sacensības, kas iekļautas organizācijas sacensību kalendārā.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv sadaļā “Finansēšanas konkursi”. Pieteikumi jāiesniedz līdz 21. decembra plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5, atbilstoši konkursa nolikuma nosacījumiem.

Tuvākajā laikā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinās arī konkursus par finansiālu atbalstu tautas, bērnu un jauniešu sacensību rīkošanai, kā arī Pasaules un Eiropas čempionātu organizēšanai.

Šā gada 7.decembrī plkst. 11.00 Rīgas Kongresa nama 401. kabinetā notiks informatīva sanāksme par konkursu projektu sagatavošanu un iesniegšanu.

Regīna Zommere/Foto: LETA

Raksts tapis sadarbībā ar Rīgas pašvaldību