Kristīnes Prauliņas kvinteta koncerts Kultūras pilī "Ziemeļblāzma"
Džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa kā soliste koncertē Latvijā un ārzemēs gan ar Rīgas Gospelkori, gan dažādām džeza, blūza un populārās mūzikas sastāviem.
Runā Rīga
2015. gada 2. decembris, 16:39

Kristīnes Prauliņas kvinteta koncerts Kultūras pilī "Ziemeļblāzma"

Jauns.lv

9. decembrī plkst. 19.30 Kultūras pilī “Ziemeļblāzma” uzstāsies “Riga Jazz Stage 2014” Grand Prix ieguvējas Kristīnes Prauliņas kvintets.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Koncertprogrammā mūziķi atskaņos populāras džeza un soul mūzikas kompozīcijas. Tajā būs iekļautas arī Maestro Raimonda Paula kompozīcijas no pagājušajā gadā izdotā albuma „Melns ar baltu” un dziesmas Ziemassvētku noskaņās. „Tas būs sajūtu koncerts, kurā būs iekļautas man vismīļākās dziesmas, kuras patiess prieks atskaņot kopā ar man tuviem cilvēkiem – izciliem mūziķiem un draugiem. Tā būs mūzika, kas liks smaidīt gan man, gan, cerams, ikvienam koncerta apmeklētājam”, par gaidāmo koncertu saka Kristīne Prauliņa. Kopā ar talantīgo džeza dziedātāju uzstāsies vieni no Latvijā vadošajiem džeza mūzikas instrumentālistiem – Dāvis Jurka (saksofons), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti), Reinis Ozoliņš (basģitāra/kontrabass) un Kaspars Kurdeko (sitaminstrumenti).

Džeza dziedātāja Kristīne Prauliņa kā soliste koncertē Latvijā un ārzemēs gan ar Rīgas Gospelkori, gan dažādām džeza, blūza un populārās mūzikas sastāviem. 2013. gadā uzvarējusi ielu sporta un kultūras kustības “Ghetto Gmes” vokāla konkursā kā labākā izpildītāja, balvā iegūstot iespēju filmēt videoklipu Ņujorkā, ASV. 2013. gadā piedalījusies vairākos Latvijas Radio bigbenda un Raimonda Paula koncertos. 2014. gadā kopā ar Maestro ierakstīts albums “Melns ar baltu”, kas tika nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons 2014” nominācijā “Labākais džeza albums”. 2014. Gadā Kristīne Prauliņa ieguvusi džeza vokāla Grand Prix konkursā “Riga Jazz Stage 2014”.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/event/46164


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto