"Mežaparkā" atklās Ziemassvētku eglīšu labirintu
Runā Rīga
2015. gada 2. decembris, 18:28

"Mežaparkā" atklās Ziemassvētku eglīšu labirintu

Jauns.lv

SIA „Rīgas meži” šogad piedalīsies Rīgas pilsētas vides objektu festivālā „Ziemassvētku egļu ceļš”, piedāvājot iedzīvotājiem vēl nebijušu aktivitāti – eglīšu labirintu, kas atradīsies Lielās estrādes nožogotajā teritorijā (ieeja caur 4. vārtiem). Ekspozīcija būs apskatāma no 2015. gada 4. decembra līdz 2016. gada 10. janvārim.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tuvojoties kultūras un atpūtas parka “Mežaparks” 115 gadu jubilejai, kas tiks svinēta nākamgad, SIA “Rīgas meži” iepriecinās Rīgas iedzīvotājus un viesus ar vēl nebijušu aktivitāti – Ziemassvētku eglīšu labirintu.

 Dažādu koku stādījumu labirinti ir iecienīti visā pasaulē. Tiem nereti piedēvē nomierinošas un harmonizējošas īpašības. Mēdz uzskatīt, ka koku labirintiem piemīt dziedinošs spēks.

 “Mežaparka” eglīšu labirintu veido 200 eglītes, kas sagatavotas, tīrot meža stigas un ceļmalas. Labirinta galapunktā apmeklētājus sagaidīs pārsteigums – ikvienam bērnam būs iespēja ar dažādu krāsu gaismas diožu palīdzību „iekrāsot” Ziemassvētku egles rotājumus paša izvēlētās krāsās.

 “Mežaparka” eglīšu labirinta idejas autors ir SIA “Rīgas meži”, bet līdzautore – rīdziniece Ineta Zalāne.

 Eglīšu labirints apmeklētājiem būs pieejams katru dienu no plkst. 13.00 līdz 19.00. Atkarībā no laika apstākļiem ekspozīcijas apskates laiks var mainīties. 

Sadarbībā ar SIA "Rīgas meži"

Regīna Zommere / Publicitātes foto