112
2015. gada 3. decembris, 09:43

Universālveikalā "Stockmann" šorīt atskanējusi trauksmes signalizācija

Jauns.lv

Šorīt ap plkst.8.50 universālveikalā "Stockmann" atskanējusi trauksmes signalizācija.

Kā pastāstīja "Stockmann" pārstāve Karīna Jermušs, tā ir bijusi ugunsdzēsības sistēmas pārbaude. Tāpēc tika izziņota pārbaudes trauksme, lai pārliecinātos, vai signalizācija ir dzirdama visās ēkas telpās, tostarp visās kinoteātra "Forum Cinemas" zālēs.

Signalizācija skanēja gan lielveikalā, gan blakus esošajā kinoteātrī "Forum Cinemas", vienlaikus aicinot veikala un kino personālam atstāt telpas. Neraugoties uz trauksmes signālu, pie veikala ārdurvīm pulcējās apmēram 20 cilvēku, gaidot tā atvēršanu plkst.9.

Signalizācija skanējusi ilgi, jo bija jāpārbauda tās darbība gan veikalā, gan blakus esošā kinoteātra "Forum Cinemas" telpās, uzsvēra uzņēmuma pārstāve.

"Stockmann" pārstāve skaidroja, ka pirms un pēc trauksmes informācijas izziņošanas tika ziņots, ka šī ir pārbaude un lūgums tai nepievērst uzmanību. Pārbaude tika veikta kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvjiem, kas pārliecinājās, ka sistēma ir labā tehniskajā stāvoklī un cilvēki var būt droši, uzturoties universālveikala "Stockmann" un kinoteātra telpās.

LETA