Mīklaini pazudušajam Kristiānam no Mežciema bijusi azartspēļu atkarība
Kristiāns Kalniņš ceturtdien darbā nav ieradies, telefons izslēgts, „Facebook” profils dzēsts. Viņa radinieki un policija uzsākuši puiša meklēšanu.
112
2015. gada 4. decembris, 11:30

Mīklaini pazudušajam Kristiānam no Mežciema bijusi azartspēļu atkarība

Jauns.lv

Mežciemā ceturtdien, 3. decembrī, pazudis 20 gadus vecais Kristiāns Kārkliņš, kurš no mājām Līduma ielā devies uz darbu tirdzniecības centrā „Domina”, bet tā arī līdz turienei nav ticis. Mistiskā kārtā arī izdzēsts viņa profils „Facebook”. Radinieki stāsta, ka puisim bijusi atkarība no azartspēlēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristiāna māsa Diāna savā „Facebook” profilā raksta: „Ir pazudis mans brālis Kristiāns. Ceturtdien, 3. decembrī, ap pulksten 7.00 izgājis no mājām Mežciemā, lai dotos uz darbu. Iespējams ir braucis ar 5. autobusu no Līduma ielas uz tirdzniecības centru „Domina”. Darbā nav ieradies, telefons izslēgts, Facebook profils arī dzēsts.

Pazīmes: 1,95 garš, plecīgs, mugurā tumši zila virsjaka ar kapuci, krekls ar rūtiņām, tumšas bikses, kājās melnas „Nike” botas/zābaki. Uz vienas rokas apakšdelma ir tetovējums ar tekstu. Soma tumša, uz pleca nēsājama. Mati gaiši, brūnas acis.

Ja esat viņu manījuši uz ielas, transportā, iespējams, ka kādā azartspēļu zāle, lūgums ziņot Facebook vai pa telefoniem: 28222826, 26844203, 25921310”.

Puisim bijušas problēmas ar azartspēlēm, bet līdz šim viņš tik lielās nepatikšanās, lai neparādītos mājās, nav iekūlies, nekad mistiski nav pazudis. Aizdomīgi ir arī tas, ka pēkšņi ir ticis izdzēsts viņa profils „Facebook”.


Elmārs Barkāns/Foto: Facebook