Kulta filmas "Trainspotting" turpinājumā atgriezīsies visi galveno lomu tēlotāji
Boila slavenā 1996.gada kinolente bija balstīta uz skotu rakstnieka Ērvina Velša romānu ar tādu pašu nosaukumu.
Kultūra
2015. gada 7. decembris, 20:20

Kulta filmas "Trainspotting" turpinājumā atgriezīsies visi galveno lomu tēlotāji

Jauns.lv

Britu kinorežisors Denijs Boils apstiprinājis, ka viņa veidotajā filmas "Trainspotting" ("Vilcienvakte") turpinājumā atgriezīšoties visi galveno lomu tēlotāji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kinolentē, kas regulāri ierindota labāko britu filmu sarakstu pirmajās vietās, savu pirmo nozīmīgo lomu spēlēja aktieris Jūens Makgregors. Pārējās svarīgākās lomas bija uzticētas Robertam Kārlailam, Jūenam Bremneram un Džonijam Lī Milleram.

Ilgi gaidītā turpinājuma uzņemšana sāksies nākamgad, bet uz kino ekrāniem to plānots izlaist 2017.gadā, vēsta britu mūzikas žurnāls NME.

Boila slavenā 1996.gada kinolente bija balstīta uz skotu rakstnieka Ērvina Velša romānu ar tādu pašu nosaukumu. Velšs 2002.gadā laida klajā grāmatas "Trainspotting" turpinājumu "Porno", bet 2012.gadā iznāca priekšstāsts "Skagboys".

Boils oktobrī atzina, ka esot "nobažījies" par turpinājuma veidošanu. "Ja es neizdarīšu labu darbu, mani sitīs krustā. Taču potenciālajām briesmām jākalpo par pamudinājumu, tad varētu sanākt laba filma," viņš teica.

Boils sacīja, ka tomēr centīšoties filmu pabeigt jau 2016.gadā, kad aprit 20 gadi kopš "Trainspotting" filmas iznākšanas.


LETA / Foto: ekrānuzņēmums no video