Aicina apmeklēt bērnu invalīdu mākslas darbu izstādi "Pasaule ap mani, Ziemassvētku gaidās"
Kopā izstādē izstādīti 172 mākslinieku darbi no 15 dažādām skolām un dienas centriem.
Runā Rīga
2015. gada 9. decembris, 11:55

Aicina apmeklēt bērnu invalīdu mākslas darbu izstādi "Pasaule ap mani, Ziemassvētku gaidās"

Jauns.lv

Latvijas Mazturīgo Atbalsta biedrība „Dace” jau trīspadsmito gadu aicina uz bērnu invalīdu mākslas darbu izstādi „Pasaule ap mani, Ziemassvētku gaidās". Izstādes darbi vēl apskatāmi ir līdz 11. decembrim NVO namā (Laimdotas ielā 42, bijušās Rīgas 100.vidusskolas ēkā) 1. stāva gaitenī. Izstādes noslēgums norisināsies 11. decembrī no 11:00 līdz 14:00. Noslēguma pasākumā tiek aicināti piedalīties visi bērni no skolām, kas piedalās izstādē kā arī visi interesenti.

Šīs izstades laikā atklājas brīnišķīgi bērnu talanti un viņu spējas rūpīgi izpildīt savus darbus. Katru gadu šī izstāde ir atšķirīga, jo bērnu radošums un fantāzijas tiek ielikts viņu darbos.

Izstādē, kā ik gadu, tiek aicināti piedalīties bērni ar īpašām vajadzībām, iesūtot vai atnesot jebkurā tehnikā darinātu darbu par sev tuvu tēmu. Mākslas darbi var būt zīmēti, līmēti, darināti no koka vai filcēti, adīti, izšūti vai kā citādi darināti". Šogad izstāde izceļas ar to, ka vairāk darbu ir austi,adīti, izšūti un mazāk darbu ir ar zīmējumiem, kas norāda uz to , ka bērni šai izstādei pieiet ar lielu atdevi un ieienterisētību. Kopā izstādē tika izstādīti 172 mākslinieku darbi no 15 dažādām skolām un dienas centriem.

Šogad izstādes dalībiekiem noslēguma dienā, kas ir 11. decembrī, būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcas, kurās varēs aust, izgatavot sniegpārsliņas, filča eņģeļus un citas aktivitātes.

Regīna Zommere / Publicitātes foto