Rīgā uzdarbojas pensionāru apzadzēji, kāda kundze palikusi bez 1200 eiro
Rīgā Valsts policija (VP) aicina uzmanīties no pensionāru apzadzējiem.
112
2015. gada 9. decembris, 14:44

Rīgā uzdarbojas pensionāru apzadzēji, kāda kundze palikusi bez 1200 eiro

Jauns.lv

Rīgā Valsts policija (VP) aicina uzmanīties no pensionāru apzadzējiem, kas pārvietojas ar tumšas krāsas automašīnu BMW, informēja VP.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vakar Rīgas Zemgales iecirknī vērsās 1928.gadā dzimusi kundze, kurai no dzīvokļa nozagta nauda. Viņa policistiem pastāstīja, ka Pārdaugavā pie viņas piebraukusi tumšas krāsas automašīna "BMW", kurā atradās vīrietis un divas sievietes.

Personas, kas tajā atradās, jautāja, kā nokļūt konkrētā adresē. Tad, it kā cenšoties palīdzēt, svešinieki piedāvājuši kundzi aizvest uz mājām.

Tuvojoties pensionāres dzīvesvietai, svešinieki lūguši sievietei izmantot labierīcības. Vēlāk sarunas laikā ļaundari bija noskaidrojuši vietu, kur pensionāre glabā iekrāto naudu, un, novēršot viņas uzmanību, nozaguši 1200 eiro. Iekrājumu zādzību cietusī kundze pamanījusi tikai vēlāk.

Policija atkārtoti aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un neuzticēties nepazīstamiem cilvēkiem, nestāstīt svešām personām par savu dzīvesvietu un neielaist svešus cilvēkus savā mājoklī. Tāpat policija aicina neapspriest savu ienākumu summu un tās glabāšanas vietas, tādā veidā izvairoties no situācijām, kad to būtu dzirdējis ļaundaris.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA