Jelgavā izrēķināšanās 90. gadu stilā. Blokmāju rajonā nošauj jaunu vīrieti
Noslepkavotais Armands bijis uzņēmuma AS „Sadales Tīkls” darbinieks.
112
2015. gada 9. decembris, 17:52

Jelgavā izrēķināšanās 90. gadu stilā. Blokmāju rajonā nošauj jaunu vīrieti

Jauns.lv

Nedēļas sākumā Jelgavu satricināja nežēlīga izrēķināšanās kādā no pilsētas dzīvojamajiem rajoniem – tā dēvētajā „Satiksmenē". Pagaidām nenoskaidrotas personas, iespējams, uzbrūkot no muguras, vairākas reizes sašāva vietējo iedzīvotāju, 1975.gadā dzimušo Armandu Kolču (40), kurš slimnīcā mira. Jelgavniekus traģiskais notikums pamatīgi satraucis, jo ļoti atgādina noziedznieku izrēķināšanās paradumus no deviņdesmitajiem gadiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece portālam Kasjauns.lv ziņo, ka slepkavība notikusi 7.decembrī, agrā pirmdienas rītā, Satiksmes ielā 51, Jelgavā, daudzdzīvokļu namu pagalmā. VP apstiprina, ka šobrīd notiek izmeklēšana un apstākļu skaidrošanai nozīmēta tiesu ekspertīze. Tiek arī pārbaudītas vairākas versijas par pastrādātā nozieguma iemesliem, taču sīkāku informāciju policija šobrīd neatklāj.

Par Armanda dzīvību cīnījušies ārsti

Notikušais pārsteidzis arī vietējo slimnīcu. Jelgavas pilsētas slimnīcas ārste Solveiga Ābola stāsta, ka 7.decembrī no rīta slimnīcā ievestais vīrietis bijis smagi sašauts vairākos orgānos: „Cietušajam bija smagi ievainojumi vēdera dobumā, plaušās un asinsvados. Ķirurgs operēja un cīnījās par viņa dzīvību līdz 16:00, taču nākamās dienas rītā pirms pulksten astoņiem vīrietis nomira. Jāsaka, ka šajā slimnīcā strādāju jau no 1998.gada un iepriekš savā praksē neko līdzīgu nebija nācies sastapt.”

Nonāvētais strādājis AS „Sadales Tīkls”

Kā informē AS „Sadales Tīkls” Jelgavā nošautais Armands Kolčs bijis firmas tehniskais darbinieks. Uzņēmuma komunikācijas direktore Renāte Meļķe apstiprina, ka darba vietā zināms par Armanda likteni: „Cietušais bija AS „Sadales Tīkls” darbinieks. Mums ir zināms par notikušo, taču pagaidām sīkāku informāciju nesniegsim – cik mums zināms, rit izmeklēšana.”

Vietējie jelgavnieki tikmēr baumo par slepkavības iemesliem. Tiek apgalvots, ka Armandam pašam piederējis šaujamierocis. Daži, spriežot pēc Armanda dzīves, ņemas apgalvot, ka šāds iznākums jau bijis paredzams, kamēr daži, tostarp Armanda kolēģi, par aizgājēju saka vien to labāko un pauž līdzjūtību par notikušo. Pagaidām gan nav informācijas par nežēlīgās slepkavības iemesliem.

Policija lūdz atsaukties lieciniekus

VP aicina atsaukties notikuma aculieciniekus un informēt policiju, zvanot pa tālruni 112, 63004200, 63004202 vai rakstot uz e-pastu ovn@zemgale.vp.gov.lv


Kasjauns.lv/Foto: „Zemgales ziņas”/Ernests Treijs