Gaiļezera krastā atrasta bezvēsts pazudušā Kristiāna soma
Pagājusi jau nedēļa kopš pazudis 20 gadus vecais Kristiāns Kārkliņš. Tagad izdevies atrast vien viņa somu.
112
2015. gada 10. decembris, 08:34

Gaiļezera krastā atrasta bezvēsts pazudušā Kristiāna soma

Jauns.lv

LNT kriminālziņu raidījums "Degpunktā" noskaidrojis, ka pie Gaiļezera krasta atradusies meklēšanā esošā Kristiāna Kārkliņa soma, taču viņš pats ne.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristiānam piederošo somu atrada meklētāji no biedrības "bezvests.lv", ziņo raidījums. Tajā gan nav bijušas nekādas puiša personiskās mantas. Trešdien nolemts pārmeklēt arī pašu ezeru.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka 3.decembrī no savām mājām Mežciemā izgāja un vairs neatgriezās Kristiāns Kārkliņš - 20 gadu vecs 195cm garš puisis, kuram torīt bija jābrauc uz darbu, bet darbā viņš neieradās. Vēlāk kļuva zināms, ka puisim bijusi azartspēļu atkarība, tāpēc ģimene lūdza atsaukties cilvēkus, kas varētu sniegt jebkādu informāciju, tostarp, vai Kristānu kāds nav manījis spēļu zālēs. Pirms pazušanas ticis izdzēsts Kristiāna "Facebook" profils.

Puisis joprojām tiek meklēts. Pazīmes: 1,95 garš, plecīgs, mugurā tumši zila virsjaka ar kapuci, krekls ar rūtiņām, tumšas bikses, kājās melnas „Nike” botas/zābaki. Uz vienas rokas apakšdelma ir tetovējums ar tekstu. Soma tumša, uz pleca nēsājama. Mati gaiši, brūnas acis.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook