Vīrietis sit savu vecmammu un ar ieroci tēmē uz policistiem
Policisti Rīgā aizturējuši vīrietis, kurš sitis savu vecmammu un ar ieroci tēmējis uz policistiem.
112
2015. gada 10. decembris, 12:43

Vīrietis sit savu vecmammu un ar ieroci tēmē uz policistiem

Jauns.lv

Valsts policijas (VP) darbinieki trešdien Rīgā aizturējuši vīrietis, kurš sitis savu vecmammu un ar ieroci tēmējis uz policistiem, paziņoja VP.

Policisti saņēmuši satrauktu iedzīvotāju zvanu par aizdomīgiem trokšņiem un iespējamu vardarbību kaimiņu dzīvoklī kādā mājā Jaunsaules ielā.

Ierodoties notikuma vietā un pārbaudot informāciju, policisti zvanījuši pie dzīvokļa durvīm. Jau pēc brīža dzīvokļa saimnieks atvēris durvis, ar ieroci tēmējot uz policistiem un rupji lamājoties. Reaģējot uz vīrieša agresivitāti, policisti atbruņojuši vīrieti. Atņemot viņam ieroci, konstatēts, ka tā ir gāzes pistole.

Likumsargi agresīvo 1985.gadā dzimušo vīrieti aizturējuši.

Ieejot dzīvoklī, konstatēts, ka tur atrodas arī kāda sirmgalve. Viņa policistiem pastāstījusi, ka agresīvais vīrietis ir viņas mazdēls, kurš izdemolējis dzīvokli un viņu sitis. Likumsargi izsaukuši mediķus, kuri cietušo sievieti nogādājuši medicīnas iestādē.

Policisti agresīvo uzbrucēju, kurš atradies vairāk nekā vienas promiles reibumā, nogādājuši iecirknī. Šobrīd pret aizturēto vīrieti uzsākts kriminālprocess par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tās likumisku dienesta darbību. Tāpat, pēc ekspertīžu rezultātu saņemšanas, tiks uzsākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu cietušajai sievietei.

BNS/Foto: Vida Press