Artusu Kaimiņu viņa paša partija nelaiž runāt par jaunās valdības veidošanu
“Reģionu apvienība” savu Kaimiņu mīļuprāt izmanto, kad vajag, taču pie nopietnas darīšanas – runāšanas ar prezidentu par nākamo valdību – viņu līdzi neņem.
Politika
2015. gada 11. decembris, 15:48

Artusu Kaimiņu viņa paša partija nelaiž runāt par jaunās valdības veidošanu

Jauns.lv

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš no „Latvijas Reģionu apvienības” sociālajā tīklā Twitter atklāti pauda, ka ir uzmests no savas partijas puses, proti, partijas līderi lieguši skandalozajam politiķim piedalīties jaunās valdības veidošanas apspriešanā. Tas viss – neraugoties uz faktu, ka šīs sīkpartijas patiesais flagmanis ir tieši Kaimiņš, nevis Mārtiņš Bondars vai Dainis Liepiņš.

Kā zināms, pēdējās dienās partijas viena pēc otras dodas pie Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa, lai pārrunātu iespējamo nākamās valdības sastāvu un – vissvarīgākais – tās premjeru.  Šodien pie prezidenta devās Reģionu apvienības pārstāvji, taču Artusam Kaimiņam viņa paša „savējie” liek „pastāvēt pie ratiem”. Vai sardzē suņa būdā, tā teikt.

 

Skumjais politiķa tvīts ātri kļuva populārs; pat pieredzējušiem žurnālistiem radās jautājums: nu kā tad tā?

Cirks aizbraucis, klauns palicis, sacīja žurnāliste Jemberga.

Vienmēr runātīgais Jānis Iesalnieks no Nacionālās apvienības caur puķēm norāda uz iemeslu, kāpēc Kaimiņš ticis savas partijas ignorēts sarunās:

 


Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA