Runā Rīga
2015. gada 14. decembris, 12:10

Sabiedriskā transporta monitoros varēs aplūkot studentu veidotus video

Jauns.lv

No 15.decembra līdz 5.janvārim “Rīgas satiksmes” sabiedriskā transporta monitoros būs apskatāmi Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) komunikācijas zinātnes nodaļas studentu radītie video par tēmu, kādēļ sabiedriskais transports reizēm mēdz kavēties.

Lai apgūtu izvēlētā studijas modeļa praktiskās zināšanas un iepazītos ar nākotnes profesijas prasībām, “Rīgas satiksmē” viesojās LU SZF komunikācijas nodaļas studenti. Studentiem tika dota iespēja paraudzīties uz “Rīgas satiksmes” darbu plašāk un novērtēt, cik liels darbs tiek ieguldīts, lai sabiedriskā transporta līdzekļi piedalītos satiksmē un pārvadātu pasažierus.

Tāpat uzņēmuma klientu apkalpošanas un komunikācijas daļas darbinieki dalījās ar personīgiem stāstiem, kā ir nokļuvuši uzņēmumā, kādi ir ikdienas darba pienākumi un kādu vērtīgu pieredzi var iegūt, strādājot “Rīgas satiksmē”. Viesošanās noslēgumā studentiem tika dots uzdevums radīt video par tēmu, kādēļ sabiedriskais transports reizēm mēdz kavēties.

“Rīgas satiksme” ir pateicīga studentiem par ieguldīto laiku un radošajām idejām, jo kopumā tika saņemti 25 video materiāli. Īpaši jāizceļ Diāna Pikse un Agnese Rižņikova, Madara Bartulsone un Simona Ruska, Anna Mileika. Minēto studentu darbi tiks piedāvāti apskatei transporta līdzekļu monitoros.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA