112
2015. gada 15. decembris, 11:13

Apcietina vīrieti, kurš ilgākā laika posmā apzadzis savas paziņas

Jauns.lv

Valsts policijas (VP) darbinieki apcietinājuši vīrieti, kurš ilgākā laika posmā apzadzis savas paziņas.

Policisti laika posmā no oktobra beigām līdz decembra sākumam bija saņēmuši informāciju par vairākām zādzībām Kauguros – Tērbatas, Tirzas un Tallinas ielās. Izmeklēšanas laikā noskaidrota iespējamā aizdomās turamo persona – kāds 1984.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš sodīts par dažāda veida zādzībām.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka aizdomās turamais oktobra beigās kaimiņienei palīdzējis aiznest līdz dzīvoklim pārtikas somas, vēlāk no sievietes maka nozogot aptuveni 220 eiro. Novembra beigās šis pats vīrietis no dzīvokļa Tirzas ielā bija nozadzis mobilo telefonu, bet no dzīvokļa Tallinas ielā – 100 eiro.

Policisti uzsāka aizdomās turamā vīrieša meklēšanu un 8.decembrī viņu aizturēja. Sarunu laikā policisti noskaidrojuši, ka vīrietis divas dienas pēc kārtas apzadzis arī kāda cita kaimiņa dzīvokli Kauguros, Tērbatas ielā, nozogot mobilo telefonu un klēpjdatoru. Aizturētais atzinies visās izdarītajās zādzībās.

Šobrīd pret viņu uzsākts kriminālprocess par zādzībām nelielā apmērā. 11. decembrī tiesa aizturētajam vīrietim piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.

BNS