Garkalnes mežā atrastā sieviete, iespējams, notriekta un ievilkta mežā
Sieviete bijusi puskaila, un viņai uz sejas bija redzamas asinis.
112
2015. gada 15. decembris, 12:26

Garkalnes mežā atrastā sieviete, iespējams, notriekta un ievilkta mežā

Jauns.lv

Garkalnes mežā pagājušā nedēļā atrastā sieviete, iespējams, gājusi bojā avārijā, informēja Valsts policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija atgādina, ka pagājušajā piektdienā ap plkst.9 rītā Garkalnē atrasts 1938.gadā dzimušas sievietes līķis ar miesas bojājumiem. Par notikušo sākts kriminālprocess, un lietā turpinās izmeklēšana.

Viena no policijas versijām liecina, ka sieviete, iespējams, ir gājusi bojā ceļu satiksmes negadījuma rezultātā, pēc kā ir ievilkta mežā. Tomēr precīzi sievietes nāves cēloņi un apstākļi tiks noskaidroti tālākās izmeklēšanas gaitā, uzsver policijā.

Par iespējamo policijas novēloto izbraukšanu uz notikuma vietu Garkalnē Rīgas reģiona pārvaldē jau piektdien sāktā dienesta pārbaude ar Valsts policijas priekšnieka Inta Ķuža rīkojumu ir pārsūtīta Valsts policijas Iekšējās kontroles birojam.

Dienesta pārbaudē uzdots noskaidrot katra iesaistītā darbinieka faktisko rīcību konkrētajā situācijā un to, vai izsaukuma pieņemšana un apkalpošana ir pilnībā atbildusi iestādes iekšējo normatīvo aktu prasībām, kā arī Ministru kabineta noteikumiem.

Jau ziņots, ka sievietes līķi mežā netālu no dzelzceļa sliedēm atrada žurnālists Aidis Tomsons. Sieviete bijusi puskaila, un viņai uz sejas bija redzamas asinis. Tomsons norāda, ka viņam bija jāgaida pietiekami ilgs laiks, līdz atbraukusi policija.

LETA / Foto: Evija Trifanova/LETA