No Gaiļezera izcelts jaunieša līķis – iespējams, tas ir pazudušais Kristiāns. VIDEO
Pazudušā 20 gadu vecā Kristiāna tuvinieki dzīvoja neziņā jau kopš 3. decembra.
112
2015. gada 15. decembris, 21:56

No Gaiļezera izcelts jaunieša līķis – iespējams, tas ir pazudušais Kristiāns. VIDEO

Jauns.lv

Tuvinieki bezvēsts pazudušo Kristiānu Kārkliņu meklēja kopš 3. decembra. Meklēšanā iesaistījās Latvijas iedzīvotāji, puiša fotogrāfija tika izplatīta internetā. Kristiāna mīklaino pazušanu pārdzīvoja gan tuvinieki, gan pavisam sveši cilvēki. Tagad meklējumi, iespējams, ir beigušies, šovakar vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Pagājušajā nedēļā Gaiļezera krastā, netālu no vietas, kur videokameras pēdējo reizi bija fiksējušas Kristiānu, tika atrasta viņa soma. Brīvprātīgie sāka pārmeklēt ezeru. No sākuma meklēja ar suņa palīdzību, pēc tam ņēma talkā robotu un ar videokameru rūpīgi pārmeklēja ezera dzelmi.

Pirmdien tika pamanīts kas aizdomīgs, un šodien, kad laikapstākļi to atļāva, proti, kad bija gaišs, ūdenslīdēji no ezera izcēla jauna cilvēka ķermeni. Vēl gan jāveic visas nepieciešamās darbības un tuviniekiem viņš jāatpazīst, lai pārliecinātos, vai tas tiešām ir bezvēsts pazudušais Kristiāns, taču patlaban visas pazīmes liecina, ka tas tomēr ir viņš.

Ekspertīzē arī jānosaka, kā iestājusies nāve. Pagaidām nav zināms, vai tā bijusi pašnāvība, vai arī jaunietim pazušanas rītā kas nodarīts. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka 3.decembrī no savām mājām Mežciemā izgāja un vairs neatgriezās Kristiāns Kārkliņš - 20 gadu vecs 195cm garš puisis, kuram torīt bija jābrauc uz darbu, bet darbā viņš neieradās. Vēlāk kļuva zināms, ka puisim bijusi azartspēļu atkarība, tāpēc ģimene lūdza atsaukties cilvēkus, kas varētu sniegt jebkādu informāciju, tostarp, vai Kristānu kāds nav manījis spēļu zālēs. Pirms pazušanas ticis izdzēsts Kristiāna "Facebook" profils.

Kasjauns.lv izsaka dziļu līdzjūtību Kristiāna Kārkliņa ģimenei un visiem, kam viņš bija tuvs.

Kasjauns.lv / Foto: Facebook,

bezvests.lv