Idejas un iedvesma tavām sapņu kāzām. FOTO
Kultūra
2015. gada 16. decembris, 15:00

Idejas un iedvesma tavām sapņu kāzām. FOTO

Jauns.lv

Ar prieku, lepnumu un saviļņojuma sajūtu vēlamies paziņot - Kāzu pakalpojumu izstāde ''BalticWedding expo Jelgava 2016'' notiks jau 30. janvārī Jelgavā. Izstāde ir krāšņākais gada pasākums, kas veltīts kāzām!!

Mēs, izstādes organizatores, sarūpēsim apmeklētājiem svētku sajūtu, pozitīvas emocijas un daudz jaunu piedāvājumu kāzu dienas plānošanai!

''Pierīgas šarms'

', šāds apzīmējums pavada šī gada izstādi, jo vienuviet būs sapulcējušies Jelgavas, Tukuma, Dobeles, Lielplatones, Rīgas un citi Pierīgas labākie kāzu pakalpojumu sniedzēji. Mēs apsolām, ka gaisā virmos vieglums un burvība.   

Izstādes norises vieta ir Ģ. Eliasa vēstures un mākslas muzejs, kas atrodas Akadēmijas ielā 10. Šī ir zīmīga vieta, vieta ar vēsturi un svinīgu auru. Izstāde laipni vērs savas durvis vaļā, lai apmeklētāji var baudīt kāzu noskaņas, harmoniju, mīlestību un iedvesmoties.

Ko šogad izstāde būs sarūpējusi apmeklētājiem? ''BalticWedding expo Jelgava 2016'' šogad sola sniegt Jums iespēju savām acīm ieraudzīt vintage kāzu kleitas ar īstiem dzīves stāstiem. Esam sarūpējuši krāšņo uguns šovu sadarbībā ar ‘ ’Fire Spirit’’ un iedvesmu stūrīti sadarbībā ar talantīgajiem māksliniekiem, lai ikviens no apmeklētājiem var atrast sev interesējošo. Pie mums būs svinīgi un grezni, neaizmirstami un noteikti noderīgi.   Mūsu dalībnieki ir gatavi sniegt Jums atbildes, konsultēt, ieteikt un iedrošināt. Tas ir gada krāšņākais pasākums, kas ir piepildīts ar pozitīvām emocijām, skaistumu un mīlestību!!  Esam sarūpējuši līgavām burvīgu iespēju-pielaikot kāzu kleitas no '' Bride Boutique''. Šāda iespēja ir tikai ''BalticWedding expo Jelgava “ izstādes apmeklētājām. Bez uzmanības nepaliks arī mazie kāzu viesi, jo tieši viņiem varēs piemeklēt svētku drēbes no kāzu salona ''Sofi''.

Izstāde ir vieta, kur klātienē iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju, uzzināt cenas, novērtēt kvalitāti, salīdzināt, jautāt un saņemt atbildi, pasūtīt sev pakalpojumu vai rezervēt noskatīto jau laicīgi!  Mūsu ieteikums ir noteikti apmeklēt izstādes, noteikti jautāt, uzzināt, pielaikot un pagaršot, jo tas viss tiek darīts priekš JUMS!!!

 Neatņemama kāzu dienas sastāvdaļa ir floristika un dekorēšana, tādēļ, savām acīm varēsiet redzēt to izstādes ietvaros.   Arī līgavaiņiem būs, kur piesiet acis, jo vīriešiem būs pieejami uzvalki, taureņi, krekli un citi aksesuāri.  Foto un video piedāvājumi gan no Jelgavas, gan Rīgas labākajiem profesionāļiem, kāzu dāvanas vecākiem, vedējiem un jaunajiem pāriem.  Uz vietas būs apskatāmi arī laulību gredzeni, make up un frizieru pakalpojumi, šovi un muzikālie priekšnesumi. Iepazīties varēs arī ar pasākumu vadītājiem un muzikantiem.  Svinību vietas, jaunas muižas un ceremonijas iespējas Jelgavā un arī ārzemēs!  Tie ir tikai daži no pakalpojumiem, kas būs apskatāmi.

Arī šogad notiks ''Līgavu diskusijas'' kur līgavas pie kafijas tases varēs apspriest sev vēlamas nianses, jautājumus un dalīties pieredzē ar profesionāļiem un arī savā starpā!!  Diskusijām jāpiesakās sūtot savu vārdu, uzvārdu un kāzu datumu uz e-pastu: filmstudio@inbox.lv Ja ir vēlamās tēmas, jautājumi, uz kuriem vēlaties saņemt atbildes, droši varat iesūtīt arī jautājumus. Mūsu speciālisti labprāt sniegt atbildes uz tiem!

Gaidīsim Jūs 30. janvārī sākot ar 12:00 līdz 18:00 Akadēmijas ielā 10, Jelgavā.

Tiekamies izbaudīt ''Pierīgas šarmu '' kopā!!

Ieeja ar ielūgumiem

Reklāmas raksts sadarbībā ar

www.balticwedding.lv / Publicitātes foto

Tēmas