Latvijas Pasts aicina abonēt savus iecienītos preses izdevumus
Savus iecienītos preses izdevumus varat abonēt visa gada garumā.
Sabiedrība
2015. gada 16. decembris, 16:08

Latvijas Pasts aicina abonēt savus iecienītos preses izdevumus

Jauns.lv

Latvijas Pasts turpina 2016. gada preses izdevumu abonēšanas kampaņu. Līdz šim brīdim noformēti – 213 363 abonementu. Kopumā iespējams abonēt 705 preses izdevumus – nacionālos, reģionālos laikrakstus un žurnālus, kā arī ārvalstu drukātos medijus.

Izdevēju sagatavotais, plašais preses izdevumu klāsts apkopots Latvijas Pasta Abonēšanas katalogā, kur bagātināts ar pārsteiguma balvām abonentiem. Ar Latvijas Pastā abonējamo izdevumu klāstu iespējams iepazīties Latvijas Pasta interneta vietnē www.abone.pasts.lv un jebkurā pasta nodaļā.

Gada nogale tradicionāli ir noslogotākais darba periods pasta iestādēm visā pasaulē, tādēļ Latvijas Pasts atgādina – savus iecienītos preses izdevumus varat abonēt visa gada garumā, bet, lai saņemtu tos jau 2016. gada janvāra sākumā, tie jāabonē laikus!

Lai jau nākamā gada sākumā savā pastkastītē saņemtu Latvijā izdotos preses izdevumus, tie jāabonē līdz šī gada 28. decembrim. To ir iespējams izdarīt Latvijas Pasta abonēšanas interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās vai pie pastnieka. Savukārt zvanot uz informatīvo tālruni: +371 27008001 vai +371 67008001 un starpniecības nodaļās (Ieriķi, Daukstes, Vīksna, Gramzda, Kantinieki) – līdz 18. decembrim.

Arī ārvalstīs izdotos preses izdevumus ir iespējams abonēt Latvijas Pastā – interneta vietnē www.abone.pasts.lv, pasta nodaļās, pie pastnieka, zvanot uz informatīvo tālruni vai starpniecības nodaļās.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Arnis Salnājs uzsver, ka abonēšana ir būtiski lētāka nekā laikraksta vai žurnāla pirkšana veikalos: “Latvijas izdevēji ir sarūpējuši patiešām lielisku piedāvājumu 2016. gadam. Tuvojas svētku laiks un, kas zina – varbūt radīsiet ideju lieliskai dāvanai tuvajiem! Iedomājieties – tās saņēmējs ar smaidu uz lūpām dāvinātāju atcerēsies ik reizi, kad savā pasta kastītē saņems gaidīto sūtījumu! Atrodiet pastkastītē laiku sev un izbaudiet lasīt prieku kopā ar Latvijas Pastu”.

Regīna Zommere / Foto: Evija Trifanova/LETA