Dienas bilde: kapitāls zemes (!) ceļa remonts Jelgavā
Vēl piecreiz šādi asfalta pleķīši, un iela gatava - jelgavnieki ironizē par inovatīvajām ceļu remonta metodēm. Šis ir grants ceļš Brigaderes ielā, ko "lāpa" ar asfaltu.
Novadu ziņas
2015. gada 18. decembris, 00:03

Dienas bilde: kapitāls zemes (!) ceļa remonts Jelgavā

Jauns.lv

Zemgales hercogiste Jelgava pazīstama arī ar palamu "Bedrograda" - tas dēļ šaušalīgajām bedrēm pilsētas ielās. Kamēr neremontēts stāv, piemēram, stratēģiski svarīgās autoostas ceļu segums, remonts notiek marginālākās vietās. Tādās kā grants ceļā Annas Brigaderes ielā.

Jelgavnieks Gints nofotografējis šo ģeniālo veikumu - zemes ceļš tiek aizlāpīts ar asfalta pleķiem: "Nav izslēgts, ka sen, sen atpakaļ te tiešām bijis asfalts, bet šobrīd nekas par to neliecina," viņš komentē.  Kopš brīža, kad attēlu Gints ievietoja sociālajos tīklos, smieklu šalts un sašutums bija lasāms no daudziem. Dažam šķita, ka lēmums ar asfaltu "lāpīt" zemes ceļa bedres nevar būt pieņemts skaidrā prātā, taču optimisti izteica domu, ka "vēl daži tādi ielāpi un - iela būs gatava!"

"Izskatās dekoratīvi," inovatīvo zemes ceļa remontu komentēja kāda jelgavniece, bet kāda cita līdzpilsone norādīja, ka ko tādu redz pirmo reizi dzīvē. "Eu, bet te taču ielāps ir stiprāks par drānu," komentēja vēl kāds. Jāpiezīmē, ka līdzīga ceļu sakārtošanas metode pielietota arī Egas ielā.


Kasjauns.lv/Foto: Gints Kristiāns/Facebook

Tēmas