Pasauli satricina jauns kvēlas erotikas piesātināts trilleris
Rakstniece Meredita Vailda.
Kultūra
2015. gada 18. decembris, 12:00

Pasauli satricina jauns kvēlas erotikas piesātināts trilleris

Jauns.lv

Mereditas Vaildas romānu sērijas pirmā grāmata ir sasniegusi Latvijas lasītājus. Romāns Mulsums ieved lasītāja fantāziju naudas, seksa un mīlestības labirintā, garantējot spriedzes pilnas gaidas un reibinošas baudas apsolījumu. Tas ir elektrizējošs ceļojums kaisles pasaulē, kas balansē uz aizliegtā robežas. Izbaudiet jaunu pieredzi kopā ar romāna Mulsums varoņiem!

Elektrizējošs ceļojums kaisles pasaulē – Hakeru sērija, kas balansē uz aizliegtā robežas.

The New York Times un USA Today top bestsellers

18+

Pirmā grāmata Mulsums jau ir iegādājama veikalos. Apgāds Kontinents paredz, ka nākamā Hakeru sērijas grāmata Vēlme iznāks 2016. gada februārī, un drīz pēc tās iznāks arī pārējās sērijas grāmatas: Kaisle, Mīlestība, Triumfs.

Hārvardas absolventei Mereditai Vaildai, kurai ir visai nopietna karjera prestižā uzņēmumā, sagadījies brīvajā laikā sacerēt bezkaunīgi uzmundrinošu stāstu par kāda bagāta hakera un jaunas, neatkarīgas uzņēmējas iepazīšanos. Grāmata turpinās 5 sējumos.

Lai neatklātu pārāk daudz pikantu detaļu, jāpiebilst, ka lielākā literārā aģentūra The Hachette Group jau paspējuši nopirkt ne vien Hakeru romānu sēriju, ar kuru drīzumā tiks iepazīstināti arī Latvijas lasītāji, bet iemaksāt 7 miljonu dolāru avansu Mereditai Vaildai, kura raksta nākamo erotisko romānu sēriju. Par ko būs gaidāmās grāmatas, autore pagaidām neatklāj.

Anotācija:

Ērika Heteveja izlolojusi savu biznesa iespēju. Nepieciešams ieguldīt vien pāris miljonu dolāru.

Neparasti pievilcīgais Bleiks Lendons – tehnoloģiju pasaules ģēnijs un investors, atsakās finansēt Ērikas sapņus. Tā vietā viņš uzaicina Ēriku doties satraucošā erotikas un versmainu kaislību pilnā ceļojumā, kas sola vēl nebijušas baudas augstienes...

Šim stāstam piemīt film noir elegance un mulsinošs jutekliskums. Meredita Vailda ir atradusi zelta griezumu rakstniecībā – pareizajās proporcijās atainojot gan modernās pasaules dinamiku, gan bezkaunīgu erotiku un pat mīlestību, kurai mūsdienu cilvēks bieži izvēlas neticēt.

Vailda raksta ar acīmredzamu kaislību, kas jau pašā sākumā ievilina lasītāju slazdā un ātri vien iegremdē seksuālas aizmiršanās pasaulē. Respekts rakstnieces talantam!

Ramblings of a Chaotic Mind

Raksts publicēts sadarbībā ar grāmatu apgādu "Kontinents" / Publicitātes foto