Klubā "XXL" rosās titula "Mr.Gay Baltics 2016" kandidāti. FOTO
Konkursa dalībnieki ir 18 līdz 19 gadus veci.
Kultūra
2015. gada 18. decembris, 17:38

Klubā "XXL" rosās titula "Mr.Gay Baltics 2016" kandidāti. FOTO

Jauns.lv

Rīt, 19.decembrī, Rīgas klubā "XXL" īsi pēc pusnakts tiks noskaidrots titula "Mr.Gay Baltics 2016" ieguvējs, pastāstīja konkursa rīkotāju pārstāvis Vitālijs Jakovļevs.

Pēc konkursa noteikumiem, tajā par titulu sacenšas divi dalībnieki no katras Baltijas valsts, taču šoreiz konkursā Latviju pārstāvēs tikai viens dalībnieks, jo otrs esot salauzis kāju.

Konkursa dalībnieki ir 18 līdz 19 gadus veci. Viņi sacentīsies par iespēju piedalīties starptautiskajā konkursā "Mr.Gay Europe 2016", kā arī par naudas balvu - 1000 eiro. Konkursā tiks vērtēta estētika, plastika, dejošana, kā arī mājas uzdevumi - pašu dalībnieku sagatavotie priekšnesumi, kuros viņi iejutīsies dažādos tēlos, piemēram, atdarinot Končitu Vurstu.

Kā pastāstīja "Mr.Gay Baltics 2016" dalībnieks Valters, viņš konkursā piedalās, jo viņam tas šķiet interesants, turklāt puisim patīk dejot.

Konkursa žūrijas priekšsēdētājs būs "Mr.Gay Baltics 2011" uzvarētājs Niks Andres jeb īstajā vārdā Nikolajs Bogdanovs, kurš šogad Latviju pārstāvēja konkursā "Jaunais vilnis 2015". Par konkursa horeogrāfiju gādās Andris Bukalovskis.

 

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA