Mūkusalas aplī žigulītis dragā pa pretējo braukšanas joslu. VIDEO
Pirmdien kāda pensionāra vadīts žigulītis Mūkusalas aplī iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sajukumu braucēju vidū. No avārijas palīdzēja izvairīties šoferīšu ātrā reakcija.
112
2015. gada 22. decembris, 13:53

Mūkusalas aplī žigulītis dragā pa pretējo braukšanas joslu. VIDEO

Jauns.lv

Rīgā uz Mūkusalas rotācijas apļa pirmdien, 21. decembrī, kārtējo reizi kāda pensionāra vadītais žigulītis iebrauca pretējā braukšanas joslā un pamatīgi ar savu dīvaino braukšanas virzienu izbrīnīja pretimbraucējus. Par laimi, šoreiz iztika bez avārijas un cietušajiem.

Aculiecinieks Ivars Jakovels savā „Facebook” profilā raksta: „Pirms pieciem mēnešiem, 1. jūlijā, šāds „joks” – Mūkusalas rotācijas aplī braukt pretēji atļautajam braukšanas virzienam – VAZ automašīnas vadītāja izpildījumā rezultējās ar pieciem ļaudīm slimnīcā.  Labi, ka šoreiz, 21.decembrī, visus glāba reakcija un Laimes māte.

Izskatās, ka saulgriežu, laika lūku, budēļu un garu laiks, kas sakrīt ar pilnmēnesi, var būt tiešām riskants dzīvībai”.

Jau ziņots, ka 1. jūlijā Mūkusalas aplī, braucot pretējā virzienā satiksmes plūsmai, automašīnas VAZ vadītājs izraisījis satiksmes negadījumu, saduroties ar automašīnu „Volkswagen Golf”. Sadursmes rezultātā cieta pieci cilvēki, no kuriem viens atradies VAZ, bet pārējie četri – „Volkswagen”.

 

Esam uzmanīgi uz ceļa jeb kā senioram virzienu sanāca sajaukt!Pirms 5 mēnešiem - 2. jūlijā - šāds "joks" VAZ automašīnas vadītāja izpildījumā rezultējās ar pieciem ļaudīm slimnīcā; šodien visus glāba reakcija un Laimes māte :)P.s. Tā man šodien - saulgriežu, laika lūku, budēļu un garu - laikā, kas sakritis ar pilnmēnesi, gadījās.http://www.delfi.lv/news/national/criminal/pec-zigula-avarijas-mukusalas-iela-slimnica-nogada-tris-cilvekus.d?id=46168499#saulgrieži #laikalūkas #budēļi #pilnmēness #gari #ekstrēmists #VAZ #avārijassituācija

Posted by

Ivars Jakovels

on Monday, 21 December 2015


Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video