Daugavpilī, taisot selfiju, no dzelzceļa tilta nokritušas divas sievietes
Pēc liecinieku teiktā, sākumā no tilta esot nokritusi viena, bet pēc neilga brītiņa - arī otra sieviete. (Ilustratīvs foto).
112
2015. gada 22. decembris, 15:40

Daugavpilī, taisot selfiju, no dzelzceļa tilta nokritušas divas sievietes

Jauns.lv

Policijā neizslēdz iespēju, ka pirms dažām dienām Daugavpilī, netālu no dzelzceļa stacijas, no tilta, kas ved pāri dzelzceļa sliedēm, nokritušās sievietes mēģinājušas uzņemt pašbildi.

Viena no sievietēm zaudējusi līdzsvaru un pārkritusi pāri tilta margām, otra - mēģinājusi draudzeni noturēt, bet, tā kā bijis slapjš un slidens, paslīdējusi arī pati.

Jau vēstīts, ka 19.decebrī ap pusnakti Daugavpilī, netālu no dzelzceļa stacijas, no tilta, kas ved pāri dzelzceļa sliedēm, nokritušas divas 28 un 31 gadu vecas iereibušas sievietes.

Kā iepriekš pastāstīja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, cietušās atradis un par notikušo policijai ziņojis kāds dzelzceļa darbinieks.

Pēc liecinieku teiktā, sākumā no tilta esot nokritusi viena, bet pēc neilga brītiņa - arī otra sieviete. No notikuma vietas abas cietušās nogādātas slimnīcā, kur mediķi viņām konstatējuši dažādas traumas un alkohola reibumu. Viena no sievietēm ir cietusi vieglāk, otra - smagāk.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, jaunākā no sievietēm traumējusi galvu, bet otrai konstatēti vairāki lūzumi.

LETA / Foto: Shutterstock