Sieviete atklāj šokējošo patiesību par angļu valodas apguvi internetā
2015. gada 23. decembris, 10:00

Sieviete atklāj šokējošo patiesību par angļu valodas apguvi internetā

Jauns.lv

“Pēc izgāšanās parastajos angļu valodas kursos, nolēmu izmēģināt šo metodi. Bet to, kas notika pēc divām nedēļām, es nebiju gaidījusi…” – stāsta Viktorija Juraševska (47). Lasi interviju ar Viktoriju un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās un tikai šodien saņemt pirmssvētku atlaidi – 55% angļu valodas apguvei!

– Vai bijāt iepriekš mācījusies angļu valodu?

– Angļu valodu mācījos skolā, bet maz ko atceros. Kur nu vēl kā sarunāties! Man liekas, mums nemaz nemācīja sarunvalodu… Jauniešiem tas nav saprotams, tagad skolās angliski mācās jau no pirmās klases. Bet es savos gados bez angļu valodas bieži jutos “apdalīta”. Kauns bija vispār kādam teikt, ka nemāku runāt angliski.

– Kas pamudināja tieši tagad sākt mācīties ar Šveices metodi?

 – Par Šveices metodi lasīju jau agrāk. Bet toreiz izlēmu par labu angļu valodas kursiem klātienē. Kursos cilvēki bija ar dažādiem līmeņiem, nodarbībās daži garlaikojās, bet citi netika līdzi. Es biju pie tiem otrajiem. Ātri sapratu, ka neko neiemācos, tikai mēģinu turēt līdzi pārējo tempam. Lieki izmetu naudu un laiku. Kad internetā nākamreiz ieraudzīju Šveices metodes reklāmu, sapratu, ka tā ir mana iespēja – pieteicos un jau tajā pašā vakarā sāku mācīties. Tagad domāju – uzreiz vajadzēja ķerties  pie šīs programmas!

– Kā notika mācīšanās?

 – Mācīties varēju no jebkura datora, tikai ievadot savu e-pasta adresi. Ļoti ērti, jo nav jānēsā līdzi grāmatas vai burtnīcas. Mācies jebkurā laikā savā datorā vai telefonā, elementāri! Varēju nesteidzīgi, savā tempā klikšķināties cauri nodarbībām – soli pa solim tik uz priekšu. Tā bez lielas galvas lauzīšanas un stresa jau pēc pāris dienām varēju sarunāties angļu valodā!

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc programmas beigām?

– Sarunvalodā akcents mani nebiedē, jo saprotu – neliels akcents man vienmēr būs, jo runāju ne dzimtajā valodā. Galvenais, ka tagad varu pareizi izrunāt vārdus un veidot saprotamus teikumus, lai pateiktu savu domu. Varu sarunāties angļu valodā un nebaidos, ka mani kāds nesapratīs!

– Ko jūs ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

– Kādreiz arī es biju skeptiska un domāju, ka iemācīties angļu valodu – tas prasa ilgas stundas, ir grūti un dārgi. Muļķības! Ar šo metodi pats nemaz nemanīsi, kā sāksi runāt angliski. Tikai sper pirmo soli, piereģistrējies un sāc runāt!

Spied šeit – www.SwissLanguages.com – un saņem atlaidi savai valodu apmācības programmai!

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.


Reklāmas raksts sadarbībā ar

www.SwissLanguages.com / Publicitātes foto