Traģiski Ziemassvētki Griškānos. No tilta nogāžas auto, gājis bojā jaunietis
Traģiskajā negadījumā vissmagāk cieta 21 gadus vecs jaunietis, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira.
112
2015. gada 26. decembris, 11:16

Traģiski Ziemassvētki Griškānos. No tilta nogāžas auto, gājis bojā jaunietis

Jauns.lv

Vakar Rēzeknes novada Griškānos notikusi traģiska autoavārija, no tilta upes krastā nogāžoties automašīnai, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

.Valsts policijā paskaidroja, ka negadījums notika Rēzeknes novada Griškānos, kad pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu "Mazda" 626, iebrauca tilta margās, kā rezultātā auto nokrita no tilta upes krastā.

Negadījumā vissmagāk cieta 21 gadus vecs jaunietis, kurš no gūtajām traumām slimnīcā mira. Smagi cietuši vēl divi automašīnas pasažieri - 27 un 26 gadus veci vīrieši, kuri ar smagiem lūzumiem un citām traumām nogādāti slimnīcā

27 gadus vecam vīrietim mediķi konstatējuši smagu galvas un mugurkaula traumu. Viņš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā. Savukārt 26 gadus vecam vīrietim, kurš atradies avarējušajā automašīnā, konstatēti dažādi kaulu lūzumi un ķermeņa sasitumi.

Vakar notikuši vairāki negadījumi, kuros cilvēki guvuši dažādas traumas pēc alkohola lietošanas.

Pierīgā 29 gadus vecs vīrietis, strādājot ar leņķa slīpmašīnu, savainojis roku un ar vaļējiem pirkstu lūzumiem un plēstām brūcēm nogādāts slimnīcā. Vīrietis atzinies mediķiem, ka pirms darba lietojis alkoholu.

Savukārt Kurzemē 26 gadus vecs jaunietis, izsitot stiklu, spēcīgi savainojis roku, bet 36 gadus vecs iereibis vīrietis, ciemojoties pie kaimiņa, kopīgas iedzeršanas laikā sakaitinājis suni, kurš viņu sakodis. Vīrietis guvis plēstas brūces sejā un galvā.

Mediķu palīdzība vakar bija vajadzīga arī kādam 65 gadus vecam vīrietim Latgalē, kurš alkohola reibumā naktī sajaucis traukus un iedzēris etiķi, apdedzinot muti un barības vadu.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1166 izsaukumu, no tiem 224 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA