Radi izmisīgi meklē jau 2 mēnešus pazudušo Konstantīnu. Zināms, ka dzīvs viņš ir
Drīz jau būs divi mēneši kopš bez vēsts pazudis 63 gadus vecais rīdzinieks Konstantīns Malnacis.
112
2015. gada 28. decembris, 19:03

Radi izmisīgi meklē jau 2 mēnešus pazudušo Konstantīnu. Zināms, ka dzīvs viņš ir

Jauns.lv

Teju divus mēnešus bez vēsts ir pazudis 63 gadus vecais Konstantīns Malnacis. Radinieki izmisīgi meklē vīrieti. Pēc visa spriežot, viņš ir dzīvs un vesels, jo vēl pirms pāris dienām rīkojies ar savu bankas kontu. Vīrietis ir vesels un sportisks, nekas neliecināja, ka viņam pēkšņi būtu jāpazūd, ka viņš no kāda baidītos.

1. novembrī vīrietis aizgāja uz darbu (Konstantīns strādā par bruģieri) un tā arī mājās nepārradās. Līdz pat Ziemassvētkiem par viņu nebija nekādu ziņu. Pāris dienu pirms Ziemassvētkiem viņš pārskatījis naudu savai meitai. Tas radiniekiem rada pārliecību, ka vīrietis ir dzīvs un rīcībspējīgs.

Pa šo laiku radinieki par Konstantīna iespējamo atrašanās vietu arī interesējušies pie ekstrasensiem un pareģiem. Viņu stāstītais gan bijis visnotaļ pretrunīgs – viens stāstījis, ka vīrietis ir dzīvs un vesels, otrs – ka viņš ir slims un atrodas Krievijā, trešais – ka Konstantīns ir miris, bet ceturtais – ka viņš atradīsies pēc Jaunā gada svinībām. Līdz 1. decembrim radinieki domāja, ka pazudušo varēs atrast paši vai arī viņš pats uzradīsies, bet nu nolēmusi vērsties pie sabiedrības, viņi arī uzrakstījuši iesniegumu policijā.

„Viņš nebija ne pīpmanis, ne dzērājs. Bija jautrs un atraktīvs cilvēks, bez veselības problēmām. Nav bijis iemesla, lai viņš pazustu, viņš nekad tā nav rīkojies. Varbūt, kāds viņu ir redzējis un mums par to var dot kādu ziņu,” Kasjauns.lv teica vīrieša radinieks.

Konstantīns pēdējo reizi manīts Rīgā, bija ģērbies palielā, tumšā vējjakā ar kapuci, džinsa biksēs, galvā žokejcepure. Ja kāds ko zina par Konstantīna Malnača atrašanās vietu, lūgums ziņot policijai pa tālruni 110 vai radiniekiem pa tālruņiem 26743272 vai 27135638.

Kasjauns.lv/Foto: no personīgā arhīva