"Viking Lotto" loterijā Latvijā laimēts vēl viens iespaidīgs laimests
Svētku laiks dažiem azartiskiem Latvijas iedzīvotājiem bijis ļoti veiksmīgs.
Sabiedrība
2015. gada 31. decembris, 13:26

"Viking Lotto" loterijā Latvijā laimēts vēl viens iespaidīgs laimests

Jauns.lv

Vakar, 30.decembrī, turpinājusies atsevišķu Latvijas iedzīvotāju veiksmes sērija, dažādās izlozēs laimējot ievērojamas naudas summas, informēja uzņēmumā "Latvijas Loto".

Šā gada pēdējā "Viking Lotto" izlozē kādam Latvijas spēlētājam izdevies uzminēt sešus skaitļus. Laimīgā loterijas biļete ar vienu spēles variantu par 60 centiem iegādāta "Narvesen" kioskā Rīgā.

Šajā izlozē sešus skaitļus uzminējuši pieci spēlētāji, tāpēc 890 016 eiro vērto laimestu Latvijas veiksmīgajai personai jādala ar somu, dāni un diviem norvēģiem. Katrs laimētājs saņems 178 003 eiro.

Kā skaidro izlozes rīkotāji, laimīgā skaitļa uzkrājums un laimests par sešiem uzminētiem skaitļiem visām "Viking Lotto" sadarbības valstīm ir kopīgs. Pārējās laimestu grupas un laimesti katrā valstī ir individuāli un atkarīgi no dalībnieku un laimētāju skaita konkrētajā izlozē valstī.

Laimīgā skaitļa laimesta prognoze nākamās trešdienas izlozei ir 8 100 000 eiro laimesta prognoze par sešiem skaitļiem - 700 000 eiro. Nākamā izloze notiks 6.janvārī.

Aizvadītajā nedēļā "Viking Lotto" kāda pensionēta rīdziniece laimēja 40 181 eiro, bet kāds Ķekavas iedzīvotājs papildspēlē "Džokers" laimēja 150 000 eiro, savukārt šonedēļ tika pārspēti visi Latvijas loteriju laimestu rekordi, jo loterijā "Keno" tika laimēti 600 000 eiro.

BNS/Foto: Diāna Lozko/LETA