Šonakt sāks sniega izvešanu no Rīgas ielām; autovadītājiem būs apstāšanās ierobežojumi
Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem.
Sabiedrība
2016. gada 5. janvāris, 20:41

Šonakt sāks sniega izvešanu no Rīgas ielām; autovadītājiem būs apstāšanās ierobežojumi

Jauns.lv

Šonakt tiks sākta sniega izvešana no šaurajām Rīgas ielām, līdz ar to būs liegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās vietās Rīgā, informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dimante.

Lai nodrošinātu sniega tīrīšanu un izvešanu, rīt, 6.janvārī, tiks uzstādītas apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma ceļa zīmes Mēness ielā visā garumā - kreisajā pusē, Miera ielā no Brīvības līdz Tallinas ielai - kreisajā pusē, Nometņu ielā no Slokas līdz Lapu ielai - kreisajā pusē, Mārupes ielā no Ventspils līdz Nometņu ielai - labajā pusē, Eduarda Smiļģa ielā no Bāriņu līdz Slokas ielai - labajā pusē, Pētersalas ielā no Sermuliņu līdz Eksporta ielai - labajā pusē, Pulkveža Brieža ielā virzienā uz centru no trolejbusa galapunkta līdz Hanzas ielai - labajā pusē, Ludzas ielā no Katoļu līdz Lauvas ielai - kreisajā pusē, Artilērijas ielā no Aleksandra Čaka līdz Jāņa Asara ielai - labajā pusē, Valmieras ielā no Augusta Deglava līdz Lienes ielai - labajā pusē, Ģertrūdes ielā no Valmieras līdz Avotu ielai, - labajā pusē, kā arī Stabu ielā no Avotu līdz Valmieras ielai - labajā pusē.

"Rīgas satiksme" arī ziņo, ka šonakt tiks veikti uzkopšanas darbi maksas autostāvvietu teritorijās Baznīcas, Skolas, Dzirnavu, Ģertrūdes un Stabu ielā. Tiks uzstādītas arī papildu ceļa zīmes, ka konkrētajās autostāvvietās nevar novietot automašīnas.

Satiksmes departaments aicina autovadītājus un iedzīvotājus ar izpratni izturēties pret gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem, sekot līdzi ceļa zīmēm un laikus padomāt par alternatīvām savu automašīnu novietošanas iespējām.

Pēc sniega tīrīšanas darbu paveikšanas ceļa zīmes tiks noņemtas.

LETA/ Foto: Ieva Lūka/ LETA