Maijā Salacgrīvā notiks Reņģēdāju festivāls
Ar Reņģēdāju festivāla palīdzību iecerēts celt godā piekrastes zvejniekus.
Novadu ziņas
2016. gada 5. janvāris, 21:41

Maijā Salacgrīvā notiks Reņģēdāju festivāls

Jauns.lv

21.maijā Salacgrīvā notiks vēl nebijuši svētki - Reņģēdāju festivāls, informē pašvaldībā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar festivāla palīdzību plānots celt godā piekrastes zvejniekus. Dienas laikā būs dažādas aktivitātes - muzikālas, kulināras u.c., kas noslēgsies ar koncertu Jahtu laukumā.

Galvenais organizētājs ir kuivižnieks Dzintris Kolāts.

Lai šos svētkus sagaidītu godam, Salacgrīvas novada dome izsludina Reņģēdāju festivāla logo skiču konkursu. Konkurss izsludināts līdz 18.janvāra plkst.17. Darbi jāiesniedz Salacgrīvas novada domē, Klientu apkalpošanas centrā.

Reņģēdāju festivāla logo konkursa mērķis ir izstrādāt Salacgrīvas novada domes plānotā un organizētā notikuma - Reņģēdāju festivāla logo skici, kas kalpos kā pasākuma zīmols, lai veicinātu tā atpazīstamību un vienotu vizuālo tēlu.

Konkursa darbi tiks izlikti publiskai apskatei no 20.janvāra līdz 27.janvārim Salacgrīvas novada domē, darba dienās no plkst.8 līdz 17, kur iedzīvotāji varēs izteikt savu vērtējumu, balsojot par, viņuprāt, piemērotāko Reņģēdāju festivāla logo. Balsot šajā laikā būs iespējams arī pašvaldības mājaslapā "www.salacgriva.lv".

Konkursa darbus izvērtēs Salacgrīvas novada domes vērtēšanas komisija un pieaicinātie eksperti. Rezultāti tiks paziņoti 2016.gada 29.janvārī Salacgrīvas novada mājaslapā un vietējos masu saziņas līdzekļos.

Labākā logo autoram tiks piešķirta sponsoru īpašā balva.

LETA/ Foto: Lita Krone/ LETA