No Rīgas ielām naktī izvesti gandrīz 2000 kubikmetri sniega
Plānots, ka arī naktī uz piektdienu sniega izvešana turpināsies.
Runā Rīga
2016. gada 7. janvāris, 14:28

No Rīgas ielām naktī izvesti gandrīz 2000 kubikmetri sniega

Jauns.lv

No Rīgas ielām aizvadītajā naktī izvesti 1993 kubikmetri sniega, informēja Rīgas domes pārstāve Ilze D imante.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa norādīja, ka ielu uzturētāji naktī sniegu izveda no Rīgas centra pieturvietām, piemēram, 11.novembra krastmalas, Ģertrūdes ielas, Brīvības ielas, kā arī no Bolderājas, Vecrīgas un velojoslām Dzirnavu un Lāčplēša ielās.

Plānots, ka arī naktī uz piektdienu sniega izvešana turpināsies. Autovadītāji aicināti ievērot pagaidu uzstādītās aizlieguma ceļa zīmes un novietot savus transportlīdzekļus citur, lai ielu uzturētāji varētu izvest sniegu.

Pagaidu apstāšanās un aizlieguma ceļa zīmes uzstādītas šādās ielās Mēness ielā visā garumā kreisajā pusē; Miera ielā no Brīvības līdz Tallinas ielai kreisajā pusē; Nometņu ielā no Slokas līdz Lapu ielai kreisajā pusē; Mārupes ielā no Ventspils līdz Nometņu ielai labajā pusē; Smiļģa ielā no Bāriņu līdz Slokas ielai labajā pusē; Pētersalas ielā no Sermuliņu līdz Eksporta ielai; Pulkveža Brieža ielā virzienā uz centru no trolejbusa galapunkta līdz Hanzas ielai labajā pusē; Ludzas ielā no Katoļu līdz Lauvas ielai kreisajā pusē; Artilērijas ielā no A. Čaka līdz J.Asara ielai labajā pusē; Valmieras ielā no A. Deglava līdz Lienes ielai labajā pusē; Ģertrūdes ielā no Valmieras līdz Avotu ielai; kā arī Stabu ielā no Avotu līdz Valmieras ielai labā pusē.

BNS/Foto: Ieva Čīka/LETA