Čornajas pagastā iedzeršanas laikā nosit vīrieti
Nozieguma iemesls bijis sadzīves rakstura konflikts.
112
2016. gada 8. janvāris, 16:13

Čornajas pagastā iedzeršanas laikā nosit vīrieti

Jauns.lv

Rēzeknes novada Čornajas pagastā kāda konflikta rezultātā līdz nāvei piekauts vīrietis, informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

5.janvārī no Čornajas pagasta slimnīcā nogādāts 1964.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatējusi galvas traumu. Viņa dzīvību glābt nav izdevis un vēlāk no gūtajām traumām vīrietis slimnīcā miris.

Saņemot minēto informāciju policija ierosinājusi kriminālprocesu un uzsākusi izmeklēšanu, skaidrojot traumu gūšanas apstākļus un ar to saistītas personas. Turpinot izmeklēšanu, noskaidrota persona, kura, iespējams, saistīta ar miesas bojājumu nodarīšanu, kas bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā jau pēc neilga laika aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu policisti aizturēja 1968.gadā dzimušu vīrieti. Vēlāk noskaidrots, ka nozieguma iemesls bijis sadzīves rakstura konflikts. Tajā iesaistītie lietojuši alkoholu.

Aizturētais vīrietis agrāk nav nonācis policijas redzeslokā un savu vainu šī nozieguma izdarīšanā atzīst. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu.

BNS/Foto: Shutterstock