"Rīgas satiksmes" mājas lapas interaktīvā stāvvietu karte papildināta ar jaunām funkcijām
Runā Rīga
2016. gada 13. janvāris, 11:14

"Rīgas satiksmes" mājas lapas interaktīvā stāvvietu karte papildināta ar jaunām funkcijām

Jauns.lv

“Rīgas satiksmes” mājas lapā www.rigassatiksme.lv pieejamā interaktīvā stāvvietu karte papildināta ar vēl ērtākām funkcijām, kas ļauj lietotājiem vieglāk orientēties autostāvvietu pakalpojumos un tarifu zonējumos.

Autosstāvvietu kartei veikti trīs uzlabojumi. Uz kartes pārskatāmi ir atzīmēti tarifu zonu laukumi. Uzspiežot uz katra laukuma, redzami konkrētās zonas tarifi, darba laiks un apmaksas veidi, kā arī iedzīvotāju kartes cena mēnesī. Uzklikšķinot uz zonu nosaukumiem, kas redzami zem kartes, lietotājs automātiski tiek novirzīts uz konkrēto tarifu zonu. Interaktīvajai kartei augšā pievienots arī ielu un vietu meklētājs, tādējādi ir vieglāk atrast attiecīgo tarifu zonu konkrētajai ielai vai objektam. Kartei pievienota arī funkcija to apskatīt uz pilna ekrāna.

Sadaļa Autostāvvietu pakalpojumi atrodama augšējā mājas lapas izvēlnē, nospiežot uz sadaļas Pakalpojumi, tad – Autostāvvietu pakalpojumi.

Sadaļa saglabā arī iepriekšējās funkcijas, kas ļauj apskatīt autostāvvietu, invalīdu stāvvietu, apakšzemes stāvvietas un velonovietņu atrašanās vietas, kā arī autostāvvietu maksas automātu izvietojumu gan skaidras, gan arī bezskaidras naudas norēķiniem. Sadaļā var uzzināt arī par priekšapmaksu un pēcapmaksu, apmaksas veidiem ar viedierīci, mēneša abonementu, iedzīvotāja karti, stāvvietu ierīkošanu un iegūt informāciju par speciālo stāvvietu, kas paredzēta transportlīdzekļu piespiedu glabāšanai.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Foto: Edijs Pālens/LETA