Vīrietis atkārtoti apzog savu bijušo dzīvokli
Pie aizdomās turamā tika atrastas visas nozagtās mantas.
112
2016. gada 18. janvāris, 18:05

Vīrietis atkārtoti apzog savu bijušo dzīvokli

Jauns.lv

17. janvārī Rīgas Olaines iecirkņa policisti aizturēja 1958. gadā dzimušu vīrieti, kurš atkārtoti bija apzadzis savu bijušo dzīvokli Rīgā, Pionieru ielā, ziņo Valsts policija.

Vīrietis dzīvokli bija paņēmis kredītā, bet banka parāda dēļ to atsavināja. Kopš 2015. gada septembra kungs tur vairs nedzīvoja, taču viņam bija dzīvokļa atslēgas. Atslēdzot durvis, viņš divas reizes, janvāra sākumā un vidū, iekļuva savā bijušajā dzīvoklī un to apzaga. Dzīvoklī tobrīd norisinājās remontdarbi un tur atradās celtniecības instrumenti. Vīrietis kopumā nozaga trīs elektropagarinātājus, divas triecienurbjmašīnas, akumulatora skrūvgriezi, figūrzāģi un flīžu griežamo ierīci. Pašreizējais dzīvokļa īpašnieks konstatēja zādzības faktu un par to paziņoja policijai, kas likumpārkāpēju aizturēja. Pie aizdomās turamā tika atrastas visas nozagtās mantas.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī. Par to soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock