Atgriežoties no izrādes Ventspilī, avarē autobuss ar Dailes teātra aktieriem
Atgriežoties no viesizrādes "Ja tevis vairs nebūtu", Dailes teātra aktieri piedzīvojuši avāriju. Par laimi, cietušo nav.
112
2016. gada 19. janvāris, 23:16

Atgriežoties no izrādes Ventspilī, avarē autobuss ar Dailes teātra aktieriem

Jauns.lv

Atgriežoties no Ventspils, automašīna ar Dailes teātra aktieriem iekļuvusi ceļu satiksmes negadījumā, sociālajā tīklā "Twitter" raksta teātra aktrise Dārta Daneviča.

Daneviča raksta, ka automašīna iebraukusi grāvī astoņus kilometrus no Ventspils. "Sniegs līdz logiem. Netiek ārā ne no autobusa, ne no grāvja," viņa raksta, papildinot, ka cietušo nav.

Vēlāk aktrise informē, ka ir ieradusies palīdzība. Ierakstam pievienotajā fotogrāfijā ir redzams, ka ieradusies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta brigāde.

"Sveiciens šoferim, kurš putenī, uz netīrīta ceļa apdzina smago mašīnu, izgāja uz frontālu sadursmi, nogrieza ceļu un neapstājoties aizbrauca," vēlāk papildina Daneviča.

LETA jau vēstīja, ka šodien Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti", notika Dailes teātra viesizrāde - Intara Rešetina iestudētā izrāde "Ja tevis vairs nebūtu". Izrādē spēlē aktieri Vita Vārpiņa, Artis Robežnieks, Ivars Auziņš un Dārta Daneviča.


LETA/ Foto:

twitter.com/resetins