Kučinskis sola, ka viņa valdībai būšot pilnīgi jauns darba stils
Kā prioritātes Kučinskis minēja tautsaimniecības straujāku attīstību, kurā būtu iesaistītas septiņas ministrijas, un demogrāfijas jautājumus.
Politika
2016. gada 21. janvāris, 09:54

Kučinskis sola, ka viņa valdībai būšot pilnīgi jauns darba stils

Jauns.lv

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) premjera amata kandidāts Māris Kučinskis sola, ka viņa valdībai būšot pilnīgi jauns darba stils.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kučinskis šorīt LNT stāstīja, ka jauno darba stilu raksturošot atteikšanās no valdības resoriska darba, kad katrs ministrs rūpējas tikai par savu sfēru, bet gan tikšot organizēts kopīgs ministru darbs uz konkrētām valdības darba prioritātēm.

Kā šādas prioritātes Kučinskis minēja tautsaimniecības straujāku attīstību, kurā būtu iesaistītas septiņas ministrijas, un demogrāfijas jautājumus.

Vaicāts, kur radīsies valdības darba uzlabojums, ņemot vērā, ka valdības sastāvs viņa piedāvātajā plānā būtiski nemainīsies, Kučinskis izteicās, ka atšķirība būšot tieši četru līdz piecu prioritāšu definēšanā. Ja būšot prasības ministriem, arī darbs uzlabošoties, domā Kučinskis.

Kučinskis pastāstīja, ka šorīt visas partijas saņems viņa valdības deklarācijas piedāvājumu, bet līdz pirmdienai tikšot gaidīts ministru piedāvājums šo darbu paveikšanai.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA