Policija notver krāpnieku un aicina atsaukties cietušos
Policija aicina ikvienu aplūkot attēlā redzamo personu un ziņot, ja kāds ir cietis no šī vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem 67075111 vai 110.
112
2016. gada 21. janvāris, 14:45

Policija notver krāpnieku un aicina atsaukties cietušos

Jauns.lv

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa policisti bija saņēmuši informāciju par kādu vīrieti, kurš iedzīvotājiem viņu īpašumā bija solījis ierīkot ūdens spici.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vīrietis par plānoto darbu saņēmis naudu, taču nav izpildījis solīto. Policijas rīcībā ir informācija, ka vīrietis šādā veidā apkrāpis vismaz sešas personas gan Jūrmalas, gan Saulkrastu iecirkņu apkalpojamajās teritorijās.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrota vīrieša personība un vakar, 20.janvārī, Jūrmalas iecirkņa policisti viņu aizturēja. Aizturētais ir kāds 1983. gadā dzimis vīrietis. Pret aizturēto šobrīd ir uzsākti kriminālprocesi par krāpšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēta atbildība - brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt iesaistīts vēl citos šāda veida krāpšanas gadījumos, tādēļ aicina ikvienu aplūkot attēlā redzamo personu un ziņot, ja kāds ir cietis no šī vīrieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem 67075111 vai 110.

BNS / Foto: Valsts policija