Vizinoties ar sniega motociklu pa Daugavu, vīrietis ielūst ledū un pazūd
Ķekavas novada Daugmales pagastā kāds vīrietis ar sniega motociklu vizinājies pa ledus virsmu un pazudis, savukārt ledū ir redzams melns caurums.
112
2016. gada 25. janvāris, 10:34

Vizinoties ar sniega motociklu pa Daugavu, vīrietis ielūst ledū un pazūd

Jauns.lv

Vakar Daugavas ledū ielūzis kāds vīrietis, kurš pa upi bija vizinājies ar sniega motociklu, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ap plkst.21 saņemta informācija, ka Ķekavas novada Daugmales pagastā kāds vīrietis ar sniega motociklu vizinājies pa ledus virsmu un pazudis, savukārt ledū ir redzams melns caurums. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji-glābēji aptuveni 200 metrus no krasta pārmeklējuši ielūšanas vietu. Ap caurumu ledū nebija manāmas pēdas, kas liecinātu, ka cilvēks būtu izkļuvis no ūdens, savukārt ūdenī nebija redzams ne motocikls, ne cilvēks.

Tumsas dēļ meklēšanas darbi tika pārtraukti, un tie turpināsies šodien.

Vakar tika saņemts izsaukums arī uz Jēkabpils novada Zasas pagastu, kur dzīvojamā mājā izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg sadzīves mantas viena kvadrātmetra platībā. Cenšoties apdzēst liesmas paša spēkiem, cietis aptuveni 42 gadus vecs vīrietis, kurš nodots mediķu rīcībā.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA