Valentīndienas koncerts ar latviešu akustiskās ģitāras virtuozu trio
Runā Rīga
2016. gada 25. janvāris, 16:01

Valentīndienas koncerts ar latviešu akustiskās ģitāras virtuozu trio

Jauns.lv

14. februārī plkst. 17.00 kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē ar īpašu mīlestības svētku programmu uzstāsies akustisko ģitāru trio "AG 3'o". Latvijas izcilākie dažādu paaudžu ģitāristi - Kaspars Zemītis, Aivars Hermanis un Mārcis Auziņš, iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, John McLaughlin and Paco De Lucia kopmuzicēšanas, 2011. gadā apvienojās akustiskās ģitāras trio, kam dots nosaukums "AG 3'o".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās daudzos klausītājiem zināmos projektos, trio aizvien rod unikālu iespēju pāris reizes gadā apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem.

Valentīndienas koncertā Ziemeļblāzmā skanēs gan pasaulē populāru autoru, gan pašu ģitāristu oriģinālkompozīcijas, kā arī īpaši romantiski skaņdarbi, kas piederas visu mīlētāju dienas noskaņai.

Koncerta biļetes ierobežotā daudzumā vēl pieejamas Ziemeļblāzmas informācijas centrā, "Biļešu paradīze" kasēs un internetā .


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto