53 gadu vecumā miris hita "Wonderful life" dziedātājs. Noklausies vēl reizi! VIDEO
Miris dziesmas “Wonderful Life” autors un izpildītājs Black.
Kultūra
2016. gada 27. janvāris, 08:06

53 gadu vecumā miris hita "Wonderful life" dziedātājs. Noklausies vēl reizi! VIDEO

Jauns.lv

Britu dziedātājs Black, kurš bija pazīstams ar viņa sacerēto un izpildīto astoņdesmito gadu hitu "Wonderful Life", otrdien miris 53 gadu vecumā pēc viņa pārciestas autoavārijas, teikts paziņojumā dziedātāja lapā sociālajā tīklā “Facebook”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Black, kura īstais vārds bija Kolins Vīrnkombs, neatguva samaņu pēc autoavārijas un 16 dienas pēc tās nomira slimnīcā Īrijas dienvidu pilsētā Korkā. Pie Black nāves gultas bija viņa tuvinieki, kas dziedāja, viņam nomirstot.

"No need to laugh or cry/ It's a wonderful, wonderful life," bija teikts “Facebook” paziņojuma beigās, citējot Black slavenāko dziesmu. Dziedātāja bēres būs privāts pasākums, pēc kura tiks noturēts piemiņas dievkalpojums viņa dzimtajā pilsētā Liverpūlē. Vīrnkombs 12.janvārī guva smagas galvas traumas autoavārijā pie Korkas lidostas. Dziedātājs pēc avārijas atradās mākslīgi izraisītā komā, bet tās laikā viņa veselības stāvoklis pasliktinājās, bija teikts svētdien “Facebook” ievietotā ziņā.Dziesma "Wonderful Life" 1987.gadā iekļuva Lielbritānijas singlu topa astotajā vietā un kļuva par hitu arī citās Eiropas valstīs. To izpildīja 1980.gadā dibinātā britu rokgrupa “Black”, kurā Vīrnkombs bija visu dziesmu autors un grupas vokālists un ģitārists.

Black "Wonderful life":

BNS/Foto: Wikipedia.org.com

Tēmas