Izgatavots dzeltenais e-talons ar skolnieces Katrīnas Vidneres zīmējumu
Runā Rīga
2016. gada 28. janvāris, 15:22

Izgatavots dzeltenais e-talons ar skolnieces Katrīnas Vidneres zīmējumu

Jauns.lv

No šodienas, 28.janvāra tirdzniecības vietās pakāpeniski nonāks jauna dizaina dzeltenais e-talons, uz kura attēlots Katrīnas Vidneres zīmējums. Jaunā dizaina e-talona tirāža ir viens miljons eksemplāru.

Vakar, 27.janvārī, “Rīgas satiksmes” pārstāvji devās uz Rīgas interrnātvidusskolu bērniem ar dzirdes traucējumiem, lai sveiktu e-talona jaunā dizaina zīmējumu konkursa uzvarētāju Katrīnu Vidneri, par kuras darbu nobalsoja 1084 “Rīgas satiksmes” mājas lapas apmeklētāji.

2015.gada maijā “Rīgas satiksme” organizēja bērnu zīmējumu konkursu jaunam dzeltenā e-talona dizainam. Konkursā piedalījās jaunieši no Rīgas internātvidusskolas bērniem ar dzirdes traucējumiem, kopā iesniedzot astoņus darbus pa tēmu “Moderns sabiedriskais transports”. Par zīmējumiem varēja nobalsot jebkurš mājas lapas www.rigassatiskme.lv apmeklētājs. Kopumā par darbiem tika nobalsots 2393 reizes.

Tradīcija reizi gadā rīkot pasākumu bērniem, kura ietvaros tiek zīmēts dzeltenā e-talona dizains, “Rīgas satiksmē” turpinās jau sešus gadus. 2010. un 2012.gadā “Rīgas satiksmē” viesojās bērni no Rīgas bērnu namiem. Savukārt 2013.gadā – bērni no Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas un Latvijas Bērnu un jauniešu mākslinieciskās fantāzijas akadēmijas, 2014. gadā tika uzņemti Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas bijušie pacienti, bet 2015.gadā bērni no jaunatnes centra “Mīlgrāvis”. Neskatoties uz to, ka e-talonam ir jauns dizains, tā funkcijas nemainīsies, un tas darbosies tāpat kā līdz šim.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Regīna Zommere / Publicitātes foto