Garas rindas, iespaidīgs šovs, ģībstošas fanes: Rīgā uzstājās "Imagine Dragons". FOTO
Fani rindu pie “Arēnas Rīga” aizņēma jau vairāks stundas pirms koncerta sākuma, lai tikai varētu aizņemt vietas tuvāk skatuvei, tuvāk saviem elkiem – grupai “Imagine Dragons”.
Kultūra
2016. gada 31. janvāris, 14:06

Garas rindas, iespaidīgs šovs, ģībstošas fanes: Rīgā uzstājās "Imagine Dragons". FOTO

Jauns.lv

30. janvārī „Arēnā Rīga” krāšņu koncertšovu sniedza viena no spēcīgākajām koncertgrupām pasaulē, Grammy laureāti, amerikāņu muzikālā apvienība „Imagine Dragons”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirms dažiem gadiem redzēti „Positivus” festivālā, „Imagine Dragons” atgriezās Latvijā ar vēl lielāku jaudu un sparu. Šovos „Imagine Dragons” sevi pierāda kā šobrīd vienu no spēcīgākajām koncertgrupām, kas spēj saviļņot pilnus stadionus un muzikālās arēnas, un koncerts Latvijā nebija izņēmums.

Jau pāris stundas pirms grupas uzstāšanās pie „Arēna Rīga” pulcējās grupas fani, kas pie ieejas izveidoja iespaidīgas rindas. “Arēna Rīga” bija skatītāju pilna, taču par skatuves redzamību nevarēja sūdzēties arī tie, kas stāvēja krietni tālāk no pirmajām rindām, jo  abās skatuves malās atradās divi ekrāni, kas ļāva redzēt visu, kas notiek uz skatuves.

Uznākot grupai uz skatuves, skanēja ovācijas un aplausi. „Imagine Dragons” jau no pirmajiem akordiem demonstrēja izcilu kvalitāti, muzikālo izpildījumu papildinot ar skatuves gaismām. Kādai fanei jau pēc trešās izskanējušās dziesmas sašķobījās veselība – meitene paģība, kā rezultātā viņu apsardzes darbiniekam nācās iznest no koncerta norises vietas.

Kaut arī grupa aktīvu koncerttūri uzsāka jau 2015. gada pavasarī un tās dalībnieki nospēlējuši jau teju 100 koncertus daudzās pasaules valstīs, grupas solista Dena Reinoldsa aktivitāte un draudzīgās uzrunas publikai neliecināja, ka „Imagine Dragons” būtu saguruši - šie puiši Rīgā uzstājās no sirds. Grupas solists klātesošajiem arī pieminēja pašlaik pasaulē tik aktuālo terorisma tēmu. Viņš teica: „Terorisms neuzvarēs!”

Imagine Dragons - Radioactive:


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica