Zināms, kas būs Dziesmu un deju svētku deju lieluzveduma režisors
Dziesmu un deju svētku deju lieluzveduma režisors būs Elmārs Seņkovs.
Kultūra
2016. gada 1. februāris, 19:49

Zināms, kas būs Dziesmu un deju svētku deju lieluzveduma režisors

Jauns.lv

XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku deju lieluzveduma mākslinieciskās koncepcijas izstrādes grupā strādās režisors Elmārs Seņkovs, mākslinieciskie vadītāji Jānis Purviņš un Jānis Ērglis, kā arī scenogrāfs Reinis Suhanovs, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mākslinieki iesniedza pieteikumus Latvijas Nacionālā kultūras centra izsludinātajā iepirkumā. Kopējā paredzētā līgumcena ir 32 000 eiro.

Ar mākslinieciskajiem vadītājiem Purviņu un Ērgli tiks slēgts līgums, katram paredzot 9000 eiro, ietverot visus piemērojamos nodokļus, izņemot pievienotās vērtības nodokli (PVN), bet ar Seņkovu un Suhanovu tiks slēgts līgums, katram paredzot 7000 eiro, ietverot visus piemērojamos nodokļus, izņemot PVN.

Kā ziņots, XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks 2018.gadā, kad Latvija svinēs savu simtgadi. Dziesmu un deju svētku padome atbalstījusi, ka XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiek no 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Nākamo Dziesmu un deju svētku norises laiks vēl jāapstiprina valdībai.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA