Policija lūdz atsaukties ikvienu, kam ir informācija par šo personu
112
2016. gada 3. februāris, 11:01

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kam ir informācija par šo personu

Jauns.lv

Valsts policija saistībā ar nelikumīgu svešas personas internetbankas datu izmantošanu ar mērķi noformēt naudas aizdevumu meklē attēlā redzamo vīrieti. Policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par attēlā redzamo personu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Teikas iecirknī tika saņemta informācija, ka nezināma persona, izmantojot svešas personas internetbankas datus, noformējusi naudas aizdevumus. Saistībā ar tādu datu iegūšanu vai izplatīšanu, kas dod iespēju nelikumīgi izmantot finanšu instrumentu vai maksāšanas līdzekli, ar sveša finanšu instrumenta vai maksāšanas līdzekļa nelikumīgu izmantošanu un krāpšanu ir uzsākts kriminālprocess.

Policija izmeklēšanas laikā ir noskaidrojusi, ka attēlā redzamais vīrietis varētu būt saistīts ar šo noziegumu. Attēlā redzamais vīrietis, kura iesauka ir “Magnit” vai “Makss”, iespējams, uzturas Rīgā, Sarkandaugavas mikrorajonā.

Policija aicina aplūkot attēlu un atsaukties ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti vai zina viņa atrašanās vietu, un ziņot, zvanot uz tālruņa numuriem: 67090971, 67090900 vai 110.

Kasjauns.lv/Foto: VP