Alžīrietis Rīgas krogā nozog ķīnietim maku ar 2300 eiro
Atpūtnieks kafejnīcā piegājis pie apģērbu pakaramā un no kādas personas atstātajām virsdrēbēm izvilcis naudas maku.
112
2016. gada 3. februāris, 16:28

Alžīrietis Rīgas krogā nozog ķīnietim maku ar 2300 eiro

Jauns.lv

Aizturēts atpūtnieks, kurš kafejnīcā no virsdrēbēm nozadzis naudas maku ar aptuveni 2300 eiro, informēja Valsts policija.

Policija informē, ka otrdienas vakarā Rīgas Centra iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Tirgoņu ielu, kur notverts kāds vīrietis, kurš kafejnīcā apzadzis citu vīrieti. Policisti notikuma vietā uzzināja, ka Alžīrijas pilsonis, kurš ieradies Latvijā atpūsties, apmeklējis kādu kafejnīcu Vecrīgā, Tirgoņu ielā.

Atpūtnieks kafejnīcā piegājis pie apģērbu pakaramā un no kādas personas atstātajām virsdrēbēm izvilcis naudas maku. To pamanījis jakas īpašnieks - Latvijā dzīvojošs Ķīnas pilsonis. Pēc zādzības ļaundaris meties bēgt, taču maka īpašnieks skrējis viņam pakaļ un pa ceļam izsaucis policiju.

Notikuma vietā ieradušies Speciālā uzdevuma bataljona policisti, kuri Kronvalda bulvāra un Muitas ielas krustojumā aizturēja 1986. gadā dzimušo vīrieti un nogādāja Rīgas Centra iecirknī. Cietušais policistiem norādīja, ka nozagtajā naudas makā atradušies aptuveni 2300 eiro. Šobrīd tiek skaidrota maka atrašanās vieta, jo aizturētais to bēgšanas laikā bija izmetis.

Šobrīd par zādzību ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

BNS / Foto: Shutterstock