Filmas, kas noteikti jāredz Kino Splendid Palace februārī
Kultūra
2016. gada 4. februāris, 13:45

Filmas, kas noteikti jāredz Kino Splendid Palace februārī

Jauns.lv

"Es esmu šeit" - pašmāju režisora Renāra Vimbas debijas spēlfilma pasaules pirmizrādi piedzīvoja Berlīnes Starptautiskajā kino festivālā. Aizkustinošs stāsts par sievietes rakstura veidošanos, kuru caurvij vientulības, vilšanās un pirmās mīlestības pārdzīvojums. Pirmizrāde kinoteātrī Splendid Palace - 25.februārī.

DĀŅU MEITENE / THE DANISH GIRL

Gleznotāja Gerda Vegnera mīl savu vīru Einaru, bet saprot, ka viņa vēlme pārtapt sievietē nav tikai mirkļa ekstravagance, tā ir cilvēciska drāma un cerība labot dabas kļūdu.

Tuvākie seansi: 05.02.,06.02.,07.02.

Biļetes

45 GADI / 45 YEARS

Smalks un smeldzīgs savstarpējo attiecību stāsts. Filmas galvenās lomas atveidotāja  Šarlote Remplinga saņēmusi Oskara nomināciju kā gada labākā aktrise. 

Kinoteātrī Splendid Palace - no 12.februāra

SVEICINĀTS, CĒZAR! / HAIL, CAESAR! 

Brāļu Koenu jaunākā kinolente var lepoties ar izcilu vienkopus sapulcinātu aktieru ansambli: Džošs Brolins, Džordžs Klūnijs, Aldens Ērenreihs, Reifs Fainss, Džona Hils, Skārleta Johansone, Frānsisa Makdormanda, Tilda Svintone un Čenings Teitums.

Kinoteātrī Splendid Palace - no 19.februāra

UZMANĪBAS CENTRĀ / SPOTLIGHT

Sešām Oskara balvām nominētās filmas pamatā ir reāli notikumi, kuri stāsta par skandālu ASV vēsturē, kad žurnālistu izmeklēšana atmaskoja baznīcas paspārnē notikušos pedofilijas gadījumus.

Kinoteātrī Splendid Palace - no 26.februāra.

Regīna Zommere / Publicitātes foto