Sākusies biļešu tirdzniecība uz mūzikas festivālu "Kubana"
Kultūra
2016. gada 10. februāris, 12:00

Sākusies biļešu tirdzniecība uz mūzikas festivālu "Kubana"

Jauns.lv

Starptautiskais mūzikas festivāls “Kubana” no 11. līdz 14. augustam jau otro gadu norisināsies Latvijā, Rīgā. Tas aicina mūzikas mīļotājus uz Lucavsalu, nomaļus no pilsētas burzmas, lieliskā atmosfērā, kur tie varēs vērot pasaules līmeņa mūziķu uzstāšanos. Februāra sākumā Biļešu servisā (www.bilesuserviss.lv) tiek uzsākta festivāla biļešu tirdzniecība, iepriekšpārdošanā biļešu cena ir no 14,99 EUR.

Pagājušogad festivāls “Kubana” ieguva sev jaunas viesmīlīgas mājas Latvijas galvaspilsētā. Jaunajā mājvietā organizatoriem izdevās rast to unikālo atmosfēru, kuras dēļ apmeklētāji tik ļoti ir iemīlējuši šo festivālu un seko tam līdzi, neatkarīgi no norises vietas.

Festivāla "Kubana" vēsture aizsākusies 2009. gadā Krievijā, šogad festivāls svinēs savu astoto gadadienu. Pirmais festivāls pirms astoņiem gadiem norisinājās nelielā ciemā Melnās jūras krastā, dažu gadu laikā tas ir izaudzis par vērā ņemamu mūzikas notikumu, ik gadu pulcējot simtiem tūkstošu viesu no Krievijas un Eiropas valstīm. Uz festivāla “Kubana” skatuves ir kāpuši tādi pasaulslavenie kolektīvi, kā  System of a Down, The Offspring, Madness, Gogol Bordello, The Prodigy, KOЯN, Guano Apes, SUM 41, Krievijas grupas Mumiy Troll, Bravo, Ļeņingrad, Dolphin, Kasta, kā arī Ļapis Trubeckoj no Baltkrievijas, Bumboks no Ukrainas un arī pašmāju Prāta Vētra.  Arī šogad festivāla viesus priecēs plašs mūziķu klāsts.

Pateicoties Rīgas Domes atbalstam, kopš pērnā gada festivāls “Kubana” par savu mājvietu sauc Lucavsalu, kur veiksmīgi teju pašā galvaspilsētas sirdī, bet gana nomaļā vietā ir iespēja nodrošināt visu festivālam nepieciešamo infrastruktūru – skatuvi, telšu pilsētiņu, ēdināšanas zonu un pat atrakciju parku.

“Pārvākšanās – tās vienmēr ir raizes, bet parasti tomēr patīkamās. Esmu pārliecināts, ka festivāla viesiem iepatiksies tā jauna mājvieta.  Katrā gadījumā, šobrīd var pārliecinoši apgalvot  - Kubana ir dzīva!”, - saka festivāla producents Ilja Ostrovskis.

Biļetes

šeit!


Raksts sadarbībā ar

kubana.com / Publicitātes foto